Kahvaltı İçin İdeal Proteinli Krep

Cok agır olmus.1 ogun icin cok fazla protein miktarı yanlıs mıyım?
Protein tozu eklenmeyip yapılabilir.10 yumurta akı ve yulaf gayet iyi...

arkadaslar merakımdan az once denedim yaklasık 7/8 dk mı aldı.bence guzel ılk basta tadı bıseye benzemıyo fakat bal surdukten sonra gayet guzel sabah kahvaltısı ıcın ıdeal bence fakat ben bıraz degısıklık yaptım yarım olcek whey 4 yumurta(1sarı) 1kasık tarcın mıkserde cırptıktan sonra teflon tavanın dıbını hafıfce yagladım pecete ıle sıldım yanı yagı her tarafına yedırdım bır yuzunu pısırdıkten sonra tekrar aynı ıslem. bu arada muz olmadıgı ıcın koyamadım bundan dolayı bıraz sert olmus olabılır.herkeze afıyet olsun...

Bencede ağır bir karışım beyler protein olayını çok abartmayın sonuçta hepimizin bildiği gibi gelişim az proteinle doğru orantılı olarak az olabilir ama çok protein tüketince çok gelişiriz diye de bişey yok gelişeceğin ölçü belirlidir. fazla protein alırsan şanslıysan enerjiye çevirirsin yoksa bildiğin yağ fazlası olur vücudunda..
pro. toz ölçeği azaltılıp yada koymadan yapılabilir bence çokta iyi olur...

az önce denedim ve tadı çok kötü oldu. :mad: çilek & muz lu portein tozu var bende onu kattım içine. az katmama rağmen tadını çok kötü yaptı. protein tozu katmadan çok daha güzel bence thums:

Hiç kreple mreple uğraşmaya gerek yok karışım 10 numara. 300ml süt ekle,çek blenderda, iç.

abartmıssınız bence. bunu düzenli olarak yediğinizi düşünsenize.. günde en az 3-4 lt su içmeniz gerekir.. böbrek karaciğer mefta olur bnce..

Haftanın belli günleri yapılabilecek güzel bir çeşit.İçindeki protein tozunu çıkart yumurtayı 5-6ya düşür.Afiyet şeker olsun (:

bencede çok fazla protein almış oluyorsun , ben 5 yumurta beyazı 1 tanesinin sarısı ,1 su bardagı yulaf , peynir ( varsa lor ) ,yeşil zeytin karıştırıp , yağsız tavada ( peçetenin üstüne zetin yağı damlatıp , tavanın üzerini siliyorum ) omlet gibi yapıp yiyorum , gayet doyurucu ve besin değerleri yüksek oluyor , 5 yumurta ,1 su bardağı yulafa çok gelebilir , yumurtaları 3 e indirip veya yulafını arttırıp , birazda süt ekleyip 10 dk buzdolabında bekletirseniz daha güzel bir tat veriyor
bir keresinde bu tarife bir ölçek muscletech çikolatalı whey protein katmıştım , tadı öyle güzel olduki 2 gün ağzıma geldi , aklıma geldikçe hala kusasım geliyor :) tavsiye etmem

50 gr proteini geçmeyecek şekilde nasıl yapabilirim ben ya ? Bu çok fazla çünkü tek öğünde o kadar protein çok fazla sabah uyanınca çoğunu alıyor vücut ama 50 falan iyi bence sizce hangi malzemeyi azaltıyım :D

50 gr proteini geçmeyecek şekilde nasıl yapabilirim ben ya ? Bu çok fazla çünkü tek öğünde o kadar protein çok fazla sabah uyanınca çoğunu alıyor vücut ama 50 falan iyi bence sizce hangi malzemeyi azaltıyım :D

Verilen tarifte 3-4 krep çıktığını varsayarak siz verilen tarifteki ürün miktarlarını 3 e bölebilirsiniz.
Veya protein tozunu azaltarak yapın.

Back
Yukarı