kahvaltıda yiyememe sorunu

khephnes

Üye
selam,

her sabah genel olarak 8-9 arası uyanıyorum ve kahvaltı saatim hiç değişmez, tam 9.45'te kahvaltımı yaparım.

uyanır uyanmaz whey aldığımdan olsa gerek, beni çok tok hissettiriyor ve kahvaltıda yiyeceğim 70-80gr yulaf ezmesi, 3 tam yumurta, lor, zeytin, domates ve salatalığı yiyemiyorum. daha doğrusu yiyorum fakat çok zorla oluyor. kahvaltının henüz yarısında tıkanıyorum.

aslında kahvaltı yaptığım saat, antrenman saatime göre ideal. kahvaltımı 10'da bitirdiğimi düşünürsek, tam 2 saat sonra, yani 12'de antrenmana gidiyorum. bu yemek olayı iyice sıkıntı olmaya başladı.

bir önerisi olan?

uyanır uyanmaz miden boşken şınav çekmeyi dene. belki bu seni tetikleyip açlık hissi uyandırabilir.

Kacta iciyorsun bu wheyi? Erken kalkabilirsin yada uykun agirsa benim gibi geceden saat kurup kahvaltidan 2 saat once uyanip kafaya whey dikip uyuyyabilirsin tekrar :)

Kacta iciyorsun bu wheyi? Erken kalkabilirsin yada uykun agirsa benim gibi geceden saat kurup kahvaltidan 2 saat once uyanip kafaya whey dikip uyuyyabilirsin tekrar :)

uyanır uyanmaz. 8-9 arası genellikle ve eğer 9 olursa, 9.45'teki kahvaltı ölümcül oluyor. :)

aslında bugün 6'da uyanmıştım mesela, bir dolandım evde, sonra meeah diyip tekrar gidip yattım, keşke o uyandığım zaman içseydim.

Uykunu cok bolmeyecekse, benim icin farketmiyor basimin ucuna koyuyorum saaat caliyor, gozu acmadan icip uykuya devam:) cok saglikli degil ama yapacak birsey yok :)

Uykunu cok bolmeyecekse, benim icin farketmiyor basimin ucuna koyuyorum saaat caliyor, gozu acmadan icip uykuya devam:) cok saglikli degil ama yapacak birsey yok :)

neden sağlıklı değil?
sanırım phil health böyle yapıyordu, geceyarısı-sabaha karşı uyanıp whey alıp öyle tekrar uyuyordu.

Sonucta uyur durumda beslenme sistemini calismaya yonlendiriyoruz. Kalitsal sindirim problemi olanlarda reflu sikinitis yaratabilir ilerde.

Pek cok profesyonelin yaptigi soyleniyor, gercek nedir bilinmez.

Back
Yukarı