hayır 1 kaseden bırsey olmaz bende yıyorum ve zayıflama hala devam edıyor
yulaf son derece temiz ve kompleks karbonhidrat kaynağı olmakla beraber her öğünde günlük toplam kalori ihtiyacının içerisinde kalmak kaydıyla tüketilebilir.
evet tok tutuyor ve kılo yapmaz zaten kahvaltıda yıyorsunuz ne guzel ıste bende dıyette oldugum ıcın zaten salam sucuk kasar yıyemıyorum 2 yumurta 1 peynır yıyorum bıde 1 kase yulaf bazen yulaf ve muslı karıstırıyorum tat acısından boyle yıyorum yanı yoksa doymuyor ınsanBen sabahları tüketmeyi planlıyorum tok tuttuğunuda duymuştum Doğruluk payı varmı sizce ?
evet tok tutuyor ve kılo yapmaz zaten kahvaltıda yıyorsunuz ne guzel ıste bende dıyette oldugum ıcın zaten salam sucuk kasar yıyemıyorum 2 yumurta 1 peynır yıyorum bıde 1 kase yulaf bazen yulaf ve muslı karıstırıyorum tat acısından boyle yıyorum yanı yoksa doymuyor ınsan
tokluk hissini veren lifli gıdalardır ve yulaf da lif açısından zengindir, dolayısıyla tok tutar.
yulafın tadı pek yokondan muslı kat yulafa bıraz muslı onun 2 katı yulaf kat tadı cok gzl oluyor ama muslı katmadanda yıyorum alısıyor ınsan
yulaf , abd tarafından bol üretilen bi mal olduğundan , reklamı bolca yapılır...
lifli olduğundan , "glikemi indeksi "çerçevesinde uygun olduğu farzedilir...
ancak, bağısak mukozası üzerinde çizici ,kanamaya yol açan etkileri de tespit edilmiştir...
bu nedenle, çoğu uzman özellikle çocuklara verilmesini bile tavsiye etmez...
biraz "abd efsanesi"...
Arkadaşlar bende kalkar kalmaz 1 kase yulafın içine 1 ölçek whey su ile karıştırılmış whey katıyorum. Böyle tüketilmesinin ne gibi yararları/zararları vardır sizce ?