Kahvaltıda Yulaf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu hortlamış biraz ama sorun olacağını sanmıyorum.

50 Gr Yulaf + 200 Ml Yağsız Süt ( Pınar - Pembe )
Makrolar şöyle:
Kcal: 245
Karb 44
Yağ: 3
Protein: 12
Sodyum: 2
Şeker: 1

Sütle yulafı karıştırmadan önce Wheyle sütü karıştırıp daha sonra yulafla karıştırabilirsin. Hangi marka ve tür kullanıyorsun bilmiyorum ama üzerinde yazan besin değerlerini eklersin bu değerlere böylece makrolarına ( eğer tutuyorsan) uyum sağlarsın.

Eğer günlük protein açığın varsa yararı olur fakat besinlerle alabiliyorsan açık kalmıyorsa pek işe yarayacağını sanmam. Tabi bu benim kıt bilgime dayanarak söylediğim sözler ;)

Hocam şimdi kalkar kalkmaz su ile optimum whey alıyorum 1 ölçek.

15 dk sonra 1 kase sanırım 100 gr civarı yulaf içerisine ufak hazır sütler (içeriğinde yarım yağlı yazıyor) muzlu ve ya çilekli ile karıştırıyorum.

30 dk sonra 3 haşlama yumurta beyazı 1'i tam olmak üzere yanında peynir,zeytin vb. tüketiyorum.

Sabah beslenmesinin sıralamasını bu şekilde yaptım bu sefer nasıl oldu acaba :)

Yulaf gerek besin degeri gerek lif zenginligi acisindan cok onemli bir besindir. Her ne kadar glisemik indeksi yuksek olsada lifler sayesinde kritik kan sekeri artislari yapmaz. Karbonhidrat ihtiyacini karsilamak icin en pratik besinlerden biridir. Besin degerleri icin arama yapmaniz yeterli.

Yulaf gerek besin degeri gerek lif zenginligi acisindan cok onemli bir besindir. Her ne kadar glisemik indeksi yuksek olsada lifler sayesinde kritik kan sekeri artislari yapmaz. Karbonhidrat ihtiyacini karsilamak icin en pratik besinlerden biridir. Besin degerleri icin arama yapmaniz yeterli.
Pekala antreman oncesi komplex bi karbonhidratmi iyidir makarna pilav vs yoksa yulaf mi?

Pekala antreman oncesi komplex bi karbonhidratmi iyidir makarna pilav vs yoksa yulaf mi?

Her zaman kompleks karbo iyidir, kademeli salinimi soz konusudur.

Bu arada anam babam makarna ve beyaz pirinc kompleks degillerdir, basit karbodurlar, Kompleks karbolar icin forumda arama yapiniz.

Kardeşim her öğünden sonra bir de yulaf ezmesi yersen yararlı bir kilo aldırıcı olabilir ama sen kahvaltıda yiycem diyosun. O yüzden kilo aldırmaz zaten glisemik indeksi de düşük o yüzden yağlanma yapmaz

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi | Sayfa 31 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
yulaf ezmesi yemenin yolu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı