Kahvaltıdan önce L-carnitine

Herkese merhaba sabah 7 de kalkıp 6 km koşuyorum . Bir sorum olacak kahvaltı yapmadan koşuyorum ve koşmadan 20 dakika önce solgar likit l carnitine alıyorum aç karkına bi sorun yaratırmı ?

Oncelikle cardio oncesi muhakkak hafif bir kahvalti yapmalisin, kas yikimina ugramamak icin.

Oncelikle cardio oncesi muhakkak hafif bir kahvalti yapmalisin, kas yikimina ugramamak icin.

Ama kahvaltı yaparsam spor yapmak için belirli bir süre vücudun beklemesi gerekmiyor mu yani yaklaşık 1 saat falan birde bildiğim kadarıyla eğer kahvaltı yaparsan ilk kahvaltıda yedikleri yağıyorsun sonra yağ yakımına geçiyor ama ne kadar doğru siz daha iyi bilirsiniz ?

Ama kahvaltı yaparsam spor yapmak için belirli bir süre vücudun beklemesi gerekmiyor mu yani yaklaşık 1 saat falan birde bildiğim kadarıyla eğer kahvaltı yaparsan ilk kahvaltıda yedikleri yağıyorsun sonra yağ yakımına geçiyor ama ne kadar doğru siz daha iyi bilirsiniz ?

Sindirim için 1saat beklemek iyi olur. 8 gibi koşmaya başlamalısın kahvaltı şart çünkü gece boyunca kasların yeterli besini zaten elde edemeyecek sende üstüne 6km koşunca yıkım kaçınılmaz hale geliyor.

Back
Yukarı