slm ben bi süredir bu sporu çok iyi olmasada yapmaya çalışıyorum sabahları yumurta yulaf süt yiyorum ama çok midem bulanıyor bu sabah bi karışım denedim
mikserin içine:
350ml süt
70-80 gr yulaf
2 tane haşlanmış yumurta beyazı
1 tane muzun yarınısından biraz fazlası(muz ufaktı)
1 kaşık bal
koydum ve iyiçe karıştırdım ve muz tadan yumurta kokan bişey oldu
ama kokusunu düşünmeyince çok müthiş bişey oldu hem balında tadı var ayrıca yulaf ı çiğnemenize gerek kalmıyo zaten un ufak oluyo ve bugün yulaf ezmesi aldım toz halinde onunla denicem sizce doğrumu yapıyorum bunu içtikten sonra okula gidiyorum ve öğle tenefüsüne kadar bişey yemiyorum öğlende mantarlı tavuk göğüsü veya ton balıklı sandivic(bazen bişey hazırlayamıyorum kantinden tost vb. şeyler yiyorum)
sizce doğrumu yapıyorum ayrıca yadı hiç fena deil muzlu ballı süt gibi yumurta ve yulafın tadı pek gelmiyo.
mikserin içine:
350ml süt
70-80 gr yulaf
2 tane haşlanmış yumurta beyazı
1 tane muzun yarınısından biraz fazlası(muz ufaktı)
1 kaşık bal
koydum ve iyiçe karıştırdım ve muz tadan yumurta kokan bişey oldu

ama kokusunu düşünmeyince çok müthiş bişey oldu hem balında tadı var ayrıca yulaf ı çiğnemenize gerek kalmıyo zaten un ufak oluyo ve bugün yulaf ezmesi aldım toz halinde onunla denicem sizce doğrumu yapıyorum bunu içtikten sonra okula gidiyorum ve öğle tenefüsüne kadar bişey yemiyorum öğlende mantarlı tavuk göğüsü veya ton balıklı sandivic(bazen bişey hazırlayamıyorum kantinden tost vb. şeyler yiyorum)
sizce doğrumu yapıyorum ayrıca yadı hiç fena deil muzlu ballı süt gibi yumurta ve yulafın tadı pek gelmiyo.