SemihCebraiL
Üye
demek ki organ sentezliyemiyor ve sıkıntı oluyor
kendi kendine bile bunun cevabını buluyosun 

Almasına alırım da burda tek sorun mide kapasitesi işte. 300 gr protein için midemi 6 7 kat genişletmem lazım. Genişlettigimi varsayayim. Her türlü iddiasina varım ki karaciğer testlerimiz aynı şekil çıkar.[DOUBLEPOST=1419793708][/DOUBLEPOST]Ozaman soyle bisey yapalim siz gunde tek ogun de hayvansal gidalardan 300gr protein alin bir sene boyunca bende 300grimi 5 veya 6 ogunde alayim 1 yil sonra karaciger testlerimizi yaptirip koyalim buraya, uygunmu sizin icin?
Sic Semper Tyrannis
Ney ?demek ki organ sentezliyemiyor ve sıkıntı oluyorkendi kendine bile bunun cevabını buluyosun
![]()
Sonuç olarak benim demek istediğim şu. Günlük protein ihtiyacım 200 se ben onu tek öğünde alsam hiçbir sıkıntı olmaz. Siz diyosunuzki Hayır gut hastası olursun vsvs. Bende diyorumki Hayır günlük ihtiyacın kadar alırsan eğer hiçbir hastalığa davetiye çıkarmaz.Ozaman ikimizinde karacigeri bugune kadarki yasam tarzlarimiz, kimyasal duzenleme fonksiyonlari, safra salgi oranlari, protein ve kolestrol olurturma, kisacasi butun fonksiyonlari aynimidir?
Ayrica v.g ile.ugrasan birisi icin cokta yenemez bir miktar degil 1kilo dana eti ortalama 280 gr protein tasir ben cok rahat yiyorum 1kg eti bir oturusta yemek istedikten sonra...
Sic Semper Tyrannis
Tabi neden olmasin [emoji4]Amaca giden yolda bir çok farklı yöntemin oldugunu unutmamak lazım. Sizin de bildiginiz gibi bu spor tek dogrunun olduğu bir spor değil. Ayrica tek öğünde günlük ihtiyacim olan proteinden ziyade asil kaloriyi almak zor. Zaten bu yüzden IF uygulayan sporcular veya diğerleri ogunlerini iki veya üçe boluyorlar.
Son olarak gayet seviyeli, düzgün bir tartisma ve fikir alış verişi var. Lütfen devam edelim.