Kalçam çok büyük allah rızası için bi bakın

Sorunu olan yani kalçası büyük olan arkadaş erkek değilmi ?

Bence burjuvaes formlu99'u kadın sanıyor adam kendi kalçalarını erotik videolardaki kadınların kalçalarına benzetmiş belki bir algı karışıklığı olmuş olabilir...

Ekmek, makarna ve patates bunları tavsiye etmem makarnalar genelde beyaz ekmekle aynı undan yapılıyor(aslında böyle olmaması lazım ama). Bulgur pilavı, karabuğday veya ekmek yiyeceksen çavdar vs. tavsiye ederim karbonhidrat olarak ama mümkün oldugunca karbonhidratı azaltmaya çalış ve sabah ve öğlen ye karbonhidratı, akşam öğününde protein ve sağlıklı yağ ağırlıklı olsun. Şöyle diyim masadan mideni tamamen doldurmadan tam tokluk hissi olmadan kalk bu önemli bence. 1 gün koşu 1 günde evde veya dışarda yüksek tempo ile yapacağın şınav mekik barfiks ağırlıksız squat vs genel vücut çalışması hep kas kaybına engel olacak hemde yağ yakmana faydalı olacaktır.

Eyvallah hacı çok sagol söylediklerin çok dogru ve bu yönde çalışma yapıcam[DOUBLEPOST=1405941320][/DOUBLEPOST]ben sadece koşu yapıyordum ama edindigim bazı bilgilere göre (dogru mu degil mi net birşey diyemem) önce agırlık çalışıp daha sonra kardiyo yapmak iyi diye duydum. ben kardiyo yapmıyorum ama artık önce agırlık çalışıp daha sonra koşuya çıkmayı düşünüyorum. bu şekilde yapmak nasıl etkiler acaba yada dogruya yakın mıdır ?

Son düzenleme:
tamam birçok şey yazılıyor o zaman ben şöyle yapıyorum kilo vermek isteyen bir bayana salona yazılıcak gücü yoksa diyorum günde 2 3 saat durmadan yürüyün dıyorum bacak ve kalça erimesine cidden iyi geliyor..yanı 2 3 saat yürümek günde ciddi bi kalori kaybıdır bir süre sonrada kilo vermeye başlanır? kendim üyelerime böyle yapıyorum çünkü onlarda sarkma oldugu zaman biz beraber pilates yapıyoruz ve sıkılaşıyoruz şöyleki önce zayıflamalı ve ideal vucuda gelinmeli ondan sonra sıkılaşması sağlanmalı biz öyle yapıyoruz.. o şekıldede kilo veren vardır yanı agırlıkla elbette.. ben kendi uygulamamı söyluyorum inan bana her hocanın kendıne aıt stili var .. ama ilk amaç kilo vermekmidir.. yoksa vucudu şekle sokmakmıdır aynı zamanda bu önemli saygısızlık olarak tabikide algılamıyorum birşeyler konuşuyoruz biçok şey söylenıyor inanın bana bizim okulda başka söylenıyorsa başka bir okulda farklı söylenebiliyor insanın vucut yapısı farklı çünkü kilo alma ve verme yapıdan yapıya değişiyor.. biçok farklı dıyet olması ve spor programı olması bundandır
Gunde 2-3 saat durmadan yuruyusmu ?
Şaka galiba

Gunde 2-3 saat durmadan yuruyusmu ?
Şaka galiba
HAYIR GERÇEK kalori yakmada yürümek özellikle bacak için ideal .. ki 2 3 saat yürümek etkili bi çözüm yarım saat içinde vucut karbonhidratları yakar yarım saatten sonrada yağ yakımı başlar..

HAYIR GERÇEK kalori yakmada yürümek özellikle bacak için ideal .. ki 2 3 saat yürümek etkili bi çözüm yarım saat içinde vucut karbonhidratları yakar yarım saatten sonrada yağ yakımı başlar..
Sizin gerceginiz olarak kalacak sadece o zaman.
Bir cok saglik orgutu ve universtler o kadar makale arastrma sonuclari yayinliyor gormemeniz ilginc dogrusu.
Spor gecmisi olan bi insana bile max 1-1.5 saat yuruyus yada max 45 dak kosu onerilirken siz gelmis 2.3 saatten bahsedyrsunuz.burda tek tek yazmayacam biraz arastirin uzun cardiyo yuruyus kosu vs zararlarini.

Ağırlık çalışması şart yağ da yaksan kas oranın arttığı zaman vucut oturduğu yerden kalori yiyor yani yakıyor kassız insanlar işte bu yüzden obez oluyor kas oranı düşük metabolizma diye tabir edilen zımbırtı ağır işliyor ee adamda ağzına mutfağa gidip gelip çokella nutella kaşıklarsa anadolu kalçası olur sana brezilya kalçası bekçi abime sevgiler :D Not sistemler değişiyor önceden di yürüyerek yağ yakma modu % bilmem kaç faydası var yok boşuna kendinizi kandırmayın anneme bile söylüyorum boşuna yürüyüş yapma o olduğun yerde koş daha iyi diye

Eyvallah hacı çok sagol söylediklerin çok dogru ve bu yönde çalışma yapıcam[DOUBLEPOST=1405941320][/DOUBLEPOST]ben sadece koşu yapıyordum ama edindigim bazı bilgilere göre (dogru mu degil mi net birşey diyemem) önce agırlık çalışıp daha sonra kardiyo yapmak iyi diye duydum. ben kardiyo yapmıyorum ama artık önce agırlık çalışıp daha sonra koşuya çıkmayı düşünüyorum. bu şekilde yapmak nasıl etkiler acaba yada dogruya yakın mıdır ?

Aslında önceki mesajda dedim ama ben kardiyo ilen ağırlık çalışmasının aynı gün yapılması taraftarı değilim yada en azından biri sabah biri akşam yapılırsa daha iyi üst üste yapmak doğru değil gibi. Onun yerine zaten amaç yağ yakımı olduğu için ağırlık çalışmasını yüksek tempolu yaparsanız yani kalp atım hızınızı belli bi değerin altına düşürmeden hem binevi kardiyo da yapmış olacaksınız hem koşmaya da gücünüz kalmıyacaktır.

Merhaba burjuvaes. Yanlış anlamayın fakat güncel yabancı kaynakları takip etmeniz araştırmanız yabancı siteleri takip etmenizi öneririm bu dediğiniz sistem şehir efsanesi İyi forumlar dilerim .

Gelişme çağında olduğun için yapacağın hatalı bir diyet gelişmeni engeller. O yüzden diyetisyene gidip profesyonel yardım alman gerekiyor.

Merhaba burjuvaes. Yanlış anlamayın fakat güncel yabancı kaynakları takip etmeniz araştırmanız yabancı siteleri takip etmenizi öneririm bu dediğiniz sistem şehir efsanesi İyi forumlar dilerim .

yabancı sitelerdense ben bunları uygulayanlarla bir aradayım kusura bakmada sitede yazılanlarmı yoksa gözlerimle gördüklerimmi evet şahit olduklarımı seçicem.. ve kendimdede uyguladgm birşeyi seçicem annem 1 yıl önce dogum yaptı ve 65 kiloya çıktı.. günde 2 3 saat yürüyordu ve şuan 55 kilo annem fıtnees yapmadı agırlık çalışmadı sadece yürüdü azimle 2 3 saat üstelık bebeği oldugu emzirdiği için öyle yemeğide çok kısamadı..
problem varmı?

annem gayet saglıklıda.. yürümek sağlığını bozmadı .. koşsaydıda bozmazdıı eminim.. artı kondisyonuda çok iyi

Dedigim dediksiniz.dedigim gibi bu sizin gerceginiz sadece.her insanin mtblzmasi farkli olur.
UzUn yuruyusler zararlidir.ZARARLI.
3 saat yuruyus nedir hangi akil karidir.
Maratonami hazirliyorsunuz.kaldiki maratoncular bile o altyapiyla 50 sinden sonra kalp problemlerinden ölüyor.3.5 kilo icin uzun vadede zarar veryrsunuz ogrencilerinize.kendnz yaptiniz bari etrafa onermeyin.

yabancı sitelerdense ben bunları uygulayanlarla bir aradayım kusura bakmada sitede yazılanlarmı yoksa gözlerimle gördüklerimmi evet şahit olduklarımı seçicem.. ve kendimdede uyguladgm birşeyi seçicem annem 1 yıl önce dogum yaptı ve 65 kiloya çıktı.. günde 2 3 saat yürüyordu ve şuan 55 kilo annem fıtnees yapmadı agırlık çalışmadı sadece yürüdü azimle 2 3 saat üstelık bebeği oldugu emzirdiği için öyle yemeğide çok kısamadı..
problem varmı?

annem gayet saglıklıda.. yürümek sağlığını bozmadı .. koşsaydıda bozmazdıı eminim.. artı kondisyonuda çok iyi
Annenize Allah güç,kuvvet ve ömrünce sağlık versin dilerim...

Dedigim dediksiniz.dedigim gibi bu sizin gerceginiz sadece.her insanin mtblzmasi farkli olur.
UzUn yuruyusler zararlidir.ZARARLI.
3 saat yuruyus nedir hangi akil karidir.
Maratonami hazirliyorsunuz.kaldiki maratoncular bile o altyapiyla 50 sinden sonra kalp problemlerinden ölüyor.3.5 kilo icin uzun vadede zarar veryrsunuz ogrencilerinize.kendnz yaptiniz bari etrafa onermeyin.
günde 2 saat yürümenin neresi zararlı bana izah edermisin sabah 1 saat akşam 1 saat? merak ettim.

"
problem varmı?

annem gayet saglıklıda.. yürümek sağlığını bozmadı .. koşsaydıda bozmazdıı eminim.. artı kondisyonuda çok iyi"

ben burada benim dediğimin tersi bişey görmedim. gözümden mi kaçıyor. günde 2-3 saat yürümüş deniyor . hadi 3 saati geçtimde günde 2 saat hay hayli yürünür gayette iyi olur.

2-3 saat yürümek zararlı diye biliyorum ben bir üye yazmış ama bilimsel bilgilere mi inanayım onun annesinde uyguladığı sonuca mı
2 saat yürümek fazla diz üzerinde sürekli baskı var buda tendonları dinibule ediyor buda demek oluyor aşınma ve yıpranma neyse polemiğe girmeyelim

Back
Yukarı