kalan yağlarımı nasıl yakarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. ben 18 yaşındayım spora basladığımda 90 kiloydum ve 8 aydır spor yapıyorum suan kilom 65 ve kas kütlemi büyüttüm. yağların oranı azaldı fakat alt gogus ve alt karındaki yağlardan bi tülü kurtulamadım. 4 tane karın kasım belli oluyo fakat alt karında yağ oldugu için kötü duruyo l-carnitine basladım oda fayda etmedi şeker çikolata yok 1 aydır burger yemiyorum hala kurtulamadım şu yağlardan ne yapmalıyım. şimdiden teşekkürler

Merhaba. ben 18 yaşındayım spora basladığımda 90 kiloydum ve 8 aydır spor yapıyorum suan kilom 65 ve kas kütlemi büyüttüm. yağların oranı azaldı fakat alt gogus ve alt karındaki yağlardan bi tülü kurtulamadım. 4 tane karın kasım belli oluyo fakat alt karında yağ oldugu için kötü duruyo l-carnitine basladım oda fayda etmedi şeker çikolata yok 1 aydır burger yemiyorum hala kurtulamadım şu yağlardan ne yapmalıyım. şimdiden teşekkürler
Bu kadar cok sey yaptin hala daha var ise o yag deil dir eskiden gobekli oldugundan birden kilo verince oyle sarkiklar olabilir o Kaskutleni buyuterek derini gerginlestirceksin alman gereken sey kreatin :) gorusum budur

yok olmuyo agırlıkta giriyorum kas kutlem iyi vucudumda 13 kilo yag var ve cogu alt karında ve yanlarda bacak kol vs çok çok az bi yağ var ama alt karında cidden şişman adam gibi karın duruyo

yok olmuyo agırlıkta giriyorum kas kutlem iyi vucudumda 13 kilo yag var ve cogu alt karında ve yanlarda bacak kol vs çok çok az bi yağ var ama alt karında cidden şişman adam gibi karın duruyo

arkadaşım vucudumda 13 kg yağ var demişsin o kadar kilo verdin bunların hepsi su'muydu? 65 kg de 13 kilo bence çok orantısız sende o kar yağ yoktur. sıkı bi çalışma yapman gerekli. arkadaşlarında dediği gibi kasları büyütmen lazım. kretain veya glutamin destekli olabilir. Beğenmediğin bölgelerdeki çalışmalarında daha özenli çalışma yapmanı tavsiye ederim.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Kilo verme bölümünü inceleyiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı