Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar benim sorunum bundan 2 ay önce 70kg ile bench çalışirken 1ay kadar kilo verme ağırlrklı çalıştım ve suan 50 kg bile beni zorluyor bu neden olur ve çözm sunabilecek var mı?
Vermiş olduğunuz bilgiler yeterli değil, kilo kaybınız ne miktarda bunlar doğrultusunda bir takım çözümler bulunabilir.
Önceki ve şimdiki Boy, kilo bilgileriniz nedir?
Beslenme düzeninizi de unutmayalım lütfen!
Teşekkürler
skilful ve ilbilge_11 'in dedikleri gibi büyük ihtimalle yağdan değilde kastan çok kayıp olmuştur.Protein alımını artırıp bu şekilde 2 hafta daha devam edin, eğer hala eski formunuza dönemiyorsanız psikolojik olabilir 4-5 gün antremana ara verin ama fikrimce %90 ihtimalle beslenmeden kaynaklıdır protein alımını mutlaka arttırmalısınız...
Vermiş olduğunuz bilgiler yeterli değil, kilo kaybınız ne miktarda bunlar doğrultusunda bir takım çözümler bulunabilir.
Önceki ve şimdiki Boy, kilo bilgileriniz nedir?
Beslenme düzeninizi de unutmayalım lütfen!
Teşekkürler
sürantre olmuş olabilirsin normalde bilinçsiz çalışınca olan bir durum kendini iyi hissende ağırık kaldırırken çok fark görürsün.son dönem idmanlarında kilo vermek adına idman zamanını düzenlemeden idman yaparken beslenmeyide kestiysen düzenli uyuyamıyosan idman esnasında çok terliyorsan ,çabuk yoruluyosan muhtemelen fiziksel sürantre yaşıyosun demektir.dinlenmek beslenmekten başka kurtuluşun yok.kolay gelsin
bendede bazen oluyor . 1gün önceki kaldırdığım ağırlığı kaldıramıyom . blackmanın dediği gibi sürantre sorunu gibi gözüküyor.106kg den 84 e düştüm bu arada
bu arada sürantre olan sporcuda günlük performans deyil genel performansında ciddi kayıplar oluşur.kurtulmanın yolu dinlenmektir.sende sorunun o oldugunu düşünmüyorum karbonhidratlar vücuda enerji verir diyet esnasında az karbonhidratlı ürünler sebebiyle güç ve dayanıklılıkta azalma olur.sürantre olan arkadaşlarda ise ciddi bir çalışma istegi kaybı halsizlik ortaya çıkar ve bu ölçü kaybetmek ve güç kaybetmek olarak dibe dogru hızla düşüş demektir.kurtuluşu idmanı kesip en azından 15-30 gün adam gibi dinlenmektir.