Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi mi kötümü kilonu boyunu bilmeden birşey diyemem ama hacimlenmek için karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslen yağı az tut yani 3000 kaloriye protein ve karbonhidrat ağırlıklı ulaş.yağ olarak zeytinyağı ve tereyağı al margarinden kesinlikle uzak dur.ama sence de biraz düzensiz değilmi tablo ?
Boy 1.77 kılo 83.5 gerçekten bazı gün 1500 kalori bazı günlerde 2800 oluyo ama günde 1saat dışarda maç fela. Oynuyorum haftaya da fitnessa yazılacagım hedefım 77 kg sızce 1 ay verebılırmıyım ?
kilo vericeksen kaloriyi iyice düşüreceksin ve kasları korumak için protein ağırlıklı yağsız bi diyet yapıcan bol aminoasitli şeyler ye kardiyodan önce 1 ayda 6 bucuk kilo vermek pek sağlıklı da değil
17.gunum genelde bu bıcımde beslendım 3kg vermısım günde almam gereken kalori 2700 netten araştırdım 2200 alırsam haftada 500 gram verırmısim ama bnm istedıgım hem kılo verop hem yağ oranımı azaltmak bu hağ oranı azaltmak ıcın ucuz bır dıyet lıstesı verebılırmısın rıca etsem ?
tuz suyu vücutta tutar ilk haftalarda hizli kilo verirsin su kaybettiginden sonra yavaslar,tuz yuzunden yapacagini sanmiyorum yuzunde yag hucreleri daha fazladir normal insanlara gore (genetik) ondan olabilir yag oranini azaltirsan düzelir