Kalori hesabında yardım!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yağlanmanın minimum olması için kalori hesabı yaparak kilo almaya çalışıyorum.1er ay arayla 2 kere ölçüm yaptım, toplam 500gr alabilmişim 300gr kas, 200gr yağdan gelmiş.Bunu 1 kiloya tamamlamak istiyorum kaç kalori artış yapmam gerekir.Benim hesabıma göre toplam 2600kalori arttırabilmişim(300gr kas x 4=1200, 200gr yağ x 7=1400)

-Haftanın 4 günü (pzt-salı, perşembe-cuma) ağırlık çalışıyorum.Çarşamba,cumartesi ve pazar günleri off.Pazar günleri kendimi dinlenmiş hissettiğim için tam ihtiyacım kadar yiyiyorum kalori arttırmıyorum, yanlışmı yapıyorum üstadlarım.

-Biraz zor bi soru sordum ama genede yardımlarınızı bekliyorum:)

Son düzenleme:
İhitiyacım dediğin kaç kalori ortalama bide Pazar günü herhangi bir fiziksel aktivitede bulunmuyorsan ihtiyacın kadar yemen doğru

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı