Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam.
Aylar öncesinde burada konu oluşturmak beni çıktığım yolda müthiş bir şekilde motive etmişti. Sağlıklı ve dengeli beslenme adına kendimi tanımadığım sizlere söz vermiş gibi hissetmiştim. Nispeten de olsa amacıma ulaştım.
Yalnız beslenme tempomdaki başarımı ve devamlılığımı, yoğun alkol ve sigara kullanımı problerimlerimde gösteremedim maalesef.
Özellikle ağır alkol kullanımım sebebiyle aşırı bir kilo oynaklığı olmamasına rağmen vücudum deforme oldu. İnşallah bu problemide 1 aralık pazartesi nihayet başlayacağım antrenmanlarım, uyku düzenim ve kaliteli beslenme programımla atlatıyorum.
Hala kalori hesabı yapmadan besleniyorum. Son zamanlarda günlük hayvansal protein alımımı 175-200gr arasına çıkardım. Geçtiğimiz ramazan ayından önce hemen hemen kg başına 1-1,5gr arası tüketiyordum.
Son olarak geçen sürede 7-8 kilo daha vermiş bulunmaktayım. Artık kilo kaybetmek istemiyorum. 76kg %15-16 civarı yağ oranımla son bir fotoğraf daha paylaşıyorum.
Yakın gelecekte ideallerindeki vücuda yaklaşmış, sağlıklı biri olarak karşınıza çıkmayı planlıyorum. Dilerim başarırım.
Keyifli antrenmanlar.
Gerçekten güzel bir ilerleme tebrik ederim.
Bu incelmenin getirdiği keyfi, kıyafetlerin hepsinin bol gelmesi ve artık giydiklerinin üzerinde şık durmasının mutluluğunu ancak yaşayan bilir.