Kamburmuyum? Doktora gideceğim sanırım [SS] li

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Red.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Red.

Üye
Herkese merhaba,
Öncelikle 18 yaşındayım ve haftada bir kaç gün barfiks çekiyorum. Bir süre önce bir şey fark ettim, sanki biraz kamburluk var sırtımda emin olamadım sizlerede sormak istedim. Yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz sırtım hakkında, bana mı öyle geliyor yoksa? Cidden bir süredir canımı sıkan bir durum. Üstler geniş altlar ince tisort giyince kalcaların üst kısmı (bel hizası) bayrak gibi sallanıyor normal mi bu?

aaa.jpg

Duruş bozukluğu belden itibaren oluşur resime dikkat edersen belin duruşunda sıkıntı yok,yandan foto daha açıklayıcı olur
bana göre kifoz var benim sırtımda böyle barfiksden hiç bi zaman tam verim alamadım doktora gitmeni öneririm kifoz var ama lordoz varmıdır bilmiyorum

eğer yandan atarsan daha emin olabilirim arkadan tam emin olamıyorum

bana göre kifoz var benim sırtımda böyle barfiksden hiç bi zaman tam verim alamadım doktora gitmeni öneririm kifoz var ama lordoz varmıdır bilmiyorum

eğer yandan atarsan daha emin olabilirim arkadan tam emin olamıyorum
Eve gidince atacagim peki tedavisi nedir ne yapiyorsun suanda?

Bence bir sorun yok
Duruş bozukluğu belden itibaren oluşur resime dikkat edersen belin duruşunda sıkıntı yok,yandan foto daha açıklayıcı olur
forumda postür bankası diye bir konu var ordaki egzersizleri yapmaya çalışıyorum barfiks çekerken nizami çekmeye dikkat ediyorum ve dik durmaya çalışıyorum :) inş düzelir

Yandan fotoları ekliyorum.

sasas.jpg

asasa.jpg

Durus bozuklugi oldugunu sanmıyorum. Tabii bir doktora gorunmende fayda var. Sirt fotonda omuzlarinin catisi dusuk oldigu icin oyle görülmüş

Arkadaşlar merhaba sizce bendeki durum nedir,resimlerimi aşağıdaki postta göreceksiniz.Yorumlarınızı bekliyorum lütfen.Lordoz hangi derecede hangi hareketlerden kaçınmalıyım?hangi hareketleri iyi gelir.Forumu çok araştırdım bütün postlara bakatım ama önce tespiti doğru yapmam lazım.Kifoz da var sanırım,ama kendi kendime yorum yapmak istemiyorum.YOrumlarınız benim için çok değerli olacak
https://www.bodyforumtr.com/threads/lordoz-mu-kİfoz-mu-her-ikİsi-mi-resimli-lutfen-yardım.103625/

Back
Yukarı