ronaldooooooo
Üye
Evet vucudumda kanat eksik kaliyor diger bolgelere gore ucgen vucut icin kanat sart hangi hareketleri yapmaliyim sirt antremanimin yaninda
Barfiks disinda bi hareket varmidir hocam kanat icin?Olabildiğine geniş tutuş nizami barfiks...
Tesekkurler tavsiyeleriniz icin7 ay olduysa bi deadlift eklemenin vakti gelmiste geciyo bile benceenseye cekis hareketini cikarsan iyi olur sakatlik olabilir pek onerilen bi hareket değil, onun yerine straight arm pulldown ekleyebilirsin ya da bi row hareketi onun yerine bent over barbell row
Avuc ici yuzumu bakicak sekildemi tutmam gerek bari?LAT PULLDOWN Hareketini Dar Tutarak Avucunun Tersi ile Boynun Az daha altına indir . Kaldırırken komple kalktıgı yere kadar kaldır önemli olan kaldırırken indirirken komple indirme sakın . cok etkili.
Dogrudan iç kanatları hedef alıyor.
Aynen avuc için sana bakacak Dar tutacaksın ama cokta degil normal . indirirken önemli degil kaldırırken önemli asıl acıyı kaldırırken hissedeceksin iyice hasar vereceksin oraya. kollarının kalktıgı yere kadar kaldıracaksın.Avuc ici yuzumu bakicak sekildemi tutmam gerek bari?
Dar tutus derken omuz genisligindemi yoksa daha darmi en icteki kisimdanmi tutim?Aynen avuc için sana bakacak Dar tutacaksın ama cokta degil normal . indirirken önemli degil kaldırırken önemli asıl acıyı kaldırırken hissedeceksin iyice hasar vereceksin oraya. kollarının kalktıgı yere kadar kaldıracaksın.
hemen hemen kafan'dan geniş tut omuz genişligi kadar degil ikisinin arasında tut omuz genişliginden tutarsan kanatlara vurmaz denedigin zaman farkına varacaksın saten.Dar tutus derken omuz genisligindemi yoksa daha darmi en icteki kisimdanmi tutim?
Anladim hocam eyv tavsiyen icin yarin deniycem antremandahemen hemen kafan'dan geniş tut omuz genişligi kadar degil ikisinin arasında tut omuz genişliginden tutarsan kanatlara vurmaz denedigin zaman farkına varacaksın saten.
son tavsiye indirirken hızlı kaldırırken cok yavaş .Anladim hocam eyv tavsiyen icin yarin deniycem antremanda
Indirirken dedigin kendimize cekerken yani dimison tavsiye indirirken hızlı kaldırırken cok yavaş .
evet o kısmı komple indirme boynuna kadar gelsin yeter yada üst gögüs hizasına. triceps calışırken pushdown hareketi yapıyorsun ya ondada komple kaldırmak nasıl sacma ise bundada komple indirmek cok sacma.Indirirken dedigin kendimize cekerken yani dimi
Anladim tesekkurler tekrarevet o kısmı komple indirme boynuna kadar gelsin yeter yada üst gögüs hizasına. triceps calışırken pushdown hareketi yapıyorsun ya ondada komple kaldırmak nasıl sacma ise bundada komple indirmek cok sacma.