Kanatsizmelek Video

evet o despo hakan79 tanıyor zaten fatıh kardesımız balıkesırdenmıs yalnız vıdeoları ızledıgımde mıgdeyı hıc begenmedık acıkcasıkı ızleyenler bize katılacaktır emınım yarısma dusunuyormus dıye duydum fatıhın 85 kıloymus sanırım cevaplarsa sorularımızı sevınırız

bence arkadaş tek kelime ile mükemmel, özellikle sırt müthiş ve gelecek vaad eden bi vucudu var. ölçüler süper duruyo. onun gibi bi vucuda sahip olmayı çok isterdim. define de. kollar güzel duruyor bence bu forumda gördüğüm en iyi vucuda sahip. arkadaşa laf yok.....

Bu vucutla yarisma hedeflememek zaten emege yazik olur.

vidyolarınıda izledim fatihin vucudu gerçekten çok iyi profosyonel vucu gelistirme sitesinde görsem yadırgamam..

tartismaya gelince .. karasan bilgileri dahilinde terbiye çerçevesi içinde bir konuşma yapmış..,
diger arkadas ise çok terbiyesiz igrenc bir usul ile sacma sapan terbiyesiz seyler yazmis kimse kimseyi kötülemiyor ...karasanın söyledigini dusunursen ne kadar mantıklı birsey oldugunu anlarsın ( tabi biraz mantıklı dusunmeyi becerebilirsen ) senin kisiligini hayal ediyorum ve sadece tebessüm ediyorum yazık çok yazık

kanatsızmelek nikinde belirttiğin gibi kanatlarda özellikle alt kısımda sorun var. önden kanat pozunda bu açıkça belli oluyor. sırt mükemmel kanatı birazdaha aşağıya yayarsan 10 numara olacak. başarılar..süpersin.

goldtrapper58 fatih kür programını verme konusunda baya ketum. bence de haklı. ama bilinen maddeler haricinde farklı bişey kullanıdığını da zannetmiyorum.

ayrıca dikkat ettim sol kol ve sağ kol arasında simetri ve ölçü farkı var. sol kol daha simetrik ve hacimli duruyo sağa oranla.

sercan1980 dedi:
bence en az 5 sağlam kür yapmıştır bu arkadaş. bize de kür programlarından bahsedersen iyi olur. teşekkürler.

Ne fark eder 5 mi 1 mi, vücut gelistirme yapiyor, halter degil, vücudu hakkinda yorumlar yapalim lütfen.

evet arkadaslar sitenin mudavimlerinden olarak fatih arkadasımızın videosunu hocamlada izledik ya sanırım goguslerde simetri bozuklugu var gene burda okumustum yarısmacı bır arkadasımızı sırf bu sebepten az kalsın yarısmaya almıyolarmıs almıslar ama 4-5 veya secmısler asıl hakkı birincilikmiş ama sırf bu yuzden yani ama o arkadasımız genetik oldugunu soyldı ama burda oyle bır durum yok sanırım

vücut tek kelime ile amatör biri icin süper.ama migde o vücuda hic yakismiyor.ya migdeye yükle4nilmemeis yada sekil bozuklugu var.ama migdede var bi tuhaflik kaslar tam belli degil belli olanlarda kare seklinde olacagina cok degisik bi sekli var

fatihabi ya iddiaya girdikte kolunun soguk ölcüsünü yazarmısın lütfen video zamanınkini yazarmısın saygılarımla fatih abi

görünüyo be abi :S ...

fatihin videosuu çok saglam vucudu benım arkadşaım onun salonuna gidiyorrduu berkay diye balıkkesir üni okuyordu adamlada çok iyi kanki ama şunu söleyim size adam benchte faln agırlık tanımıyormuş haarbidende helal olsun fatih hoacaya

Back
Yukarı