batuhantashan
Üye
merhaba arkadaşlar 2006 yılında lösemi ( kan kanseri ) rahatsızlığı geçirdim iyileştim allahın ıznıyle ve 6 aydır duzenlı olarak spor amaclı vucut gelıstırme yapıyorum haftanın uc gunu programlı olarak.beslenmeme dıyet harıc pek proteın konusunda dıkkat etmedıgım ıcın malum ıstedıgım gelısmeyı saglayamıyorum aklım sureklı proteın tozlarına gıdıyor ama kımısı zararlı dıyor kımısı zararsız dıyor oncelıkle bu tozlar hakkında cok cok ıyı bılgısı bulunan kısılerı bılgısıne ıhtıyacım var aklımı karıstırca cevaplar yazılmassa sevınırım cunkı hayati bi durum soz konusu benım ıcın bu tozlarda kanserojen bır madde varmı dıye arastırırken hardline biproda soyle bır acıklama buldum dogrumudur bu yoksa satıs polıtıkasımı sadece nolur bana bıraz bılgı verın sonrasında doktoruma danısıcam zaten ama sızın on bılgılerınıze ıhtıyacım var sonucta doktor yakından ılgılenmedıgı bırsey ıcın ne kadar dogru yorum yapabılırkı...
Whey proteini sağlık açısından bir çok faydaya sahiptir. Kanser oluşumunu engelleyen faktörler içerir, kardiovasküler sağlığı destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir, kolestrol seviyesinin ve hiper tansiyonun düşmesine yardımcı olur. BIPRO, sporcular ve sağlığına önem veren, kilosuna dikkat eden ve yağsız kas kütlesi oluşturmak isteyen herkes için birinci sınıf bir üründür.
En pahalısı en saglıklısı neyse onu yapmaya hazırım ama fıkırlerınıze ıhtıyacım var.
Whey proteini sağlık açısından bir çok faydaya sahiptir. Kanser oluşumunu engelleyen faktörler içerir, kardiovasküler sağlığı destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir, kolestrol seviyesinin ve hiper tansiyonun düşmesine yardımcı olur. BIPRO, sporcular ve sağlığına önem veren, kilosuna dikkat eden ve yağsız kas kütlesi oluşturmak isteyen herkes için birinci sınıf bir üründür.
En pahalısı en saglıklısı neyse onu yapmaya hazırım ama fıkırlerınıze ıhtıyacım var.