inan_fener
Üye
Yaşım 16
1.5 önce vücut geliştirme sporu ile tanıştım.
Başlamadan önce ve devamında çeşitli konular hakkında araştırma yaptım.
Boy 1.86 - Kilo 73
Görünürde zayıfım kas yok.Kemiklerim kalın.
Karın ve bel bölgemde başlamadan önce hafif yağ vardı.Şuan ise özellikle oturduğumda karnımda kat kat görünen yağları sıktığımda avucuma geliyor.
Bu durumdan çok fazla rahatsız olmaya başladım.İlerde yağ oranının artmasından korkuyorum.
1.5 aydır yağlı-kızartma-fastfood tarzı yiyeceklerden nerdeyse ağzıma sürmedim.
Karbonhidrat ihtiyacımı yağsız-tutsuz makarna,pilav,mısır gevreğinden sağlıyorum.
Akşam ve ileryen saatlerde karbonhidrat oranını azaltıyorum.
Protein ihtiyacımı ise yumurta(sarısı yok),beyaz peynir(light),ton balığı(light) ve tavuk göğüsünden karşılıyorum.
Karbonhidrat miktarında abartıyormuyum bilmiyorum.Doğrusu ne kadar alıcamı bilmiyorum.Karnım tıkabasa doydumu tamamdır diyorum.
Değerli arkadaşlarım,hoacalarım..
Sorunum sizce fazla karbonhidrat mı? .Yeterli gelmeyen antreman mı ?
Saygılarımla..Teşekkürler..
1.5 önce vücut geliştirme sporu ile tanıştım.
Başlamadan önce ve devamında çeşitli konular hakkında araştırma yaptım.
Boy 1.86 - Kilo 73
Görünürde zayıfım kas yok.Kemiklerim kalın.
Karın ve bel bölgemde başlamadan önce hafif yağ vardı.Şuan ise özellikle oturduğumda karnımda kat kat görünen yağları sıktığımda avucuma geliyor.
Bu durumdan çok fazla rahatsız olmaya başladım.İlerde yağ oranının artmasından korkuyorum.
1.5 aydır yağlı-kızartma-fastfood tarzı yiyeceklerden nerdeyse ağzıma sürmedim.
Karbonhidrat ihtiyacımı yağsız-tutsuz makarna,pilav,mısır gevreğinden sağlıyorum.
Akşam ve ileryen saatlerde karbonhidrat oranını azaltıyorum.
Protein ihtiyacımı ise yumurta(sarısı yok),beyaz peynir(light),ton balığı(light) ve tavuk göğüsünden karşılıyorum.
Karbonhidrat miktarında abartıyormuyum bilmiyorum.Doğrusu ne kadar alıcamı bilmiyorum.Karnım tıkabasa doydumu tamamdır diyorum.
Değerli arkadaşlarım,hoacalarım..
Sorunum sizce fazla karbonhidrat mı? .Yeterli gelmeyen antreman mı ?
Saygılarımla..Teşekkürler..