Karın idmanından.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan repab
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

repab

Üye
afbf959b02519d9db1fe30898914f7a3.jpg

Sadece paylaşmak istedim.
Üst mide için özel programı olanlar varsa paylaşırlarsa da sevinirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

karın haraketlerini yazarmsın abi
direk karın hareketlerini istiyorum :D
Arkadaşlar teşekkürler, esasında iki haftada bir çalıştım bu zamana kadar mide kasını. Ancak yaz yaklaştığı için haftada ikiye çıkardım.
Ekstra bir programım yok, hepimizin malumu olduğu hareketler.
Hanging Leg Raise 3*12 yahut 4*10
Incline Set Up 3*12 / 4*10
Tek fark olarak iki hareketide ağırlıkla çalışıyorum. Yağ oranım düşük olduğu için yüksek sonuç alıyorum :)

Cok guzel sonuclar gercekten.Karın konusunda yabancı sitelerden tutun buradaki konulara herkesin farkli bir fikri var. Haftada 2 kereden fazlasi overtraininge kacar diyenden her antrenmanin sonuna eklemenizde sakinca yok diyene kadar. Sanirim en dogrusu kisinin kendi gelisimini gozlemleyip kendisine uygun olani secmesi.

Cok guzel sonuclar gercekten.Karın konusunda yabancı sitelerden tutun buradaki konulara herkesin farkli bir fikri var. Haftada 2 kereden fazlasi overtraininge kacar diyenden her antrenmanin sonuna eklemenizde sakinca yok diyene kadar. Sanirim en dogrusu kisinin kendi gelisimini gozlemleyip kendisine uygun olani secmesi.

Kesinlikle, şahsen karın kasımın gelişime yatkınlığına rağmen bu hafta üç gün mide çalışayım gün aşırı dedim. Midenin diğer kas gruplarından farklı olduğunu düşünmeme rağmen overtraininge düştüğümü sanıyorum. Kesinlikle sıkı bir idman yapılacaksa haftada iki defa yapmak en ideali gibi geliyor. Tabi bu senin de dediğin gibi kişiden kişiye değişebilir, şahsım için durum böyle.

Senin su hareketi gecen 2 gun ust uste yaptm ayaklarimi barfiks aletine kadar kaldiriyordm. Dunden beri belim agriyor bu baglamda dikkatli yapmak lazm

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kardeşim barfiks demirine kadar değdirme taraftarı değilim, dediğin gibi beli ayarlayabilmek ciddi zor ki şahsen ben yapamıyorum. Onun yerine karnıma çekiyorum. O günki durumuma göre 2,5/5/7.5/10 kg dumblelları ayaklarımın arasına alıyorum. Klasik bench mantığıyla yani daha çok fayda alıyorum.

Kardeşim barfiks demirine kadar değdirme taraftarı değilim, dediğin gibi beli ayarlayabilmek ciddi zor ki şahsen ben yapamıyorum. Onun yerine karnıma çekiyorum. O günki durumuma göre 2,5/5/7.5/10 kg dumblelları ayaklarımın arasına alıyorum. Klasik bench mantığıyla yani daha çok fayda alıyorum.
Ben 10×3 sekilde 2 gun ust uste cektim. Karin kaslarim asiri sekilde agriyordu ama sonraxa belim agrimiyaya basladii

Ben 10×3 sekilde 2 gun ust uste cektim. Karin kaslarim asiri sekilde agriyordu ama sonraxa belim agrimiyaya basladii

Ama zaten iki gün üstüste girmen çok da doğru değil gibi. Haftada iki yapılacaksa haftanın bir başına bir de ortasına koymalısın. Hem ağrı çekmezsin hem de kasını besleyebilirsin.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı