Karın kası yapmak için protein tozu kullanmalı mıyım?

Merhabalar forumda eski üye ama aktif olan biri değildim. Şimdi göbeğimde hem şişlik hemde yağdan kaynaklı bir durum var. Gün içerisinde bence yeterli protein almıyorum diyorum kendimce. Peynir, yumurta yerim asyrica protein tozu alayım mı diyelim ki aktif olarak her gün yapmıyorum bir zararı olur mu bu tozun?

Sadece karın mı çalışıyorsun ? Öyleyse kesinlikle gerek yok. Tüm vücut çalışıyorsan da yeni başladığını varsayarak protein tozu yerine doğal bir şekilde makrolarını ayarlamaya çalışman daha sağlıklı olur.

Merhabalar forumda eski üye ama aktif olan biri değildim. Şimdi göbeğimde hem şişlik hemde yağdan kaynaklı bir durum var. Gün içerisinde bence yeterli protein almıyorum diyorum kendimce. Peynir, yumurta yerim asyrica protein tozu alayım mı diyelim ki aktif olarak her gün yapmıyorum bir zararı olur mu bu tozun?
Kalori açığı vermedikçe vücuttaki yağlardan kurtulamazsınız.

Kalori açığı vermedikçe vücuttaki yağlardan kurtulamazsınız.
Anladım , özü az ye çok hareket et protein tozunu boş ver :) sen önce yağ yak. diyorsunuz :)[DOUBLEPOST=1656892096][/DOUBLEPOST]
Sadece karın mı çalışıyorsun ? Öyleyse kesinlikle gerek yok. Tüm vücut çalışıyorsan da yeni başladığını varsayarak protein tozu yerine doğal bir şekilde makrolarını ayarlamaya çalışman daha sağlıklı olur.
Tüm vücudu çalıştıracak kadar sebat etmiyorum haklısınız doğal yoldan alayim. Fazla alır kullanamazsa vücut ya böbrekte üre yapar ya da zengin hastalığı guta yakalarim :) Allah korusun herkes dikkat etsin o halde

Back
Yukarı