Karın kası yardım lütfen!

Öncelikle iyi günler, herkesin hoşuna giden bir kas grubu vardır illa ki ve benimkiler de karın kasları. Bu sporu birkaç aydır yapıyorum, antrenörüm kas geliştirmem için şu anda yağ oranımı düşürmektense kalori fazlalığı yapıp daha hızlı kas geliştireceğimi söyledi. Bu yüzden karın kaslarımı gözle göremiyorum ve beni tedirgin eden şey de acaba simetrikler mi yoksa asimetrikler mi? Bunu şu anda öğrenmemin bir yolu var mı? Teşekkürler...

Yağ oranın düşmeden tam anlamıyla bir çıkarımda bulunman zor ama tavsiyem sağlam bir karın antrenmanı sonrası karın kaslarına dokunarak bir tahminde bulunman.
Bu sana biraz fikir verebilir.

%14-15 yağ oranıyla anlamam mümkün mü? Bir de ne yapabilirim anlamak için? Karnımı sıkıp eğileyim mi veya gerinip mi sıkmaya çalışayım? Merak ettiğim şeyler 4 mu 5 mi 6 mı pack var ve simetrikler mı.

%14-15 yağ oranlarında sabah aç karna çıkarımda bulunmak mümkün.Mekik pozisyonunda karnını sıkıp olabildiğince kapanarak karın kaslarına dokunursan aralarındaki mesafe ve hissiyattan yola çıkarak tahmin yürütebilirsin ama dediğim gibi kesin bir yargı olmaz bu.

Öncelikle iyi günler, herkesin hoşuna giden bir kas grubu vardır illa ki ve benimkiler de karın kasları. Bu sporu birkaç aydır yapıyorum, antrenörüm kas geliştirmem için şu anda yağ oranımı düşürmektense kalori fazlalığı yapıp daha hızlı kas geliştireceğimi söyledi. Bu yüzden karın kaslarımı gözle göremiyorum ve beni tedirgin eden şey de acaba simetrikler mi yoksa asimetrikler mi? Bunu şu anda öğrenmemin bir yolu var mı? Teşekkürler...
Simetrik veya asimetrik olması senin neyini tedirgin etti açıkçası anlayamadım. Eğitmenin bulk dönemine girmeni söylemiş ve hızlı kas gelişimi için haklıda. Malum bulkta biraz vücut yağlanıyor. Karın kaslarını 1000 mekikte çeksen %15 le kusursuz genetiğin yoksa göremezsin, onu kafadan çıkar bir kere sabahları belki gözükür diye aç bırakma kendini. Yağ oranının %10 un altına düşmesi lazım ki karın genetiğini iyice anla. Sağlıklı bir şekilde o kadar yağ oranını düşürmekte uzun sürer. Çok merak ediyorsan Elinle setçe bastırarak hizasını anlayabilirsin.

Back
Yukarı