Karın Kası . !

düzgün bir diyet uygulayarak karın kaslarının üzerindeki yağı atmadan karın kasları belli olmaz yağın altında sıkılaşır sadece
Katılıyorum..2.5 yıl önce başladım fakat nizami mide çalışmadım..Sadece dolaylı yollardan çalıştım yarım protein dieti ve yaza6-7 hafta kala sıkı diet kasları çıkarıyor

arkadaşlar ben mide egzersizlerini iki güne böldüm çok uzun sürdüğü için. 1. gün üst abdominal + oblique yapıyorsam 2. gün alt karın + oblique yapıyorum.
Program ise aşağıdaki şekilde

Üst Karın + oblique
Bar Crunch 4*20
Abdominal 4*20
Bicycle kick 4*25
Ab Crunch 4*50
Plank 45 sn. 3 set
Side Crunch 4*25
Cross Over Crunch 3*25
Cross Bridge 30 sn. 2 set

Alt Karın + Oblique
Leg Raise 4*25
Captain's chair ex 4*25
Reverse Crunch 4*25
Side Crunch 4*25
Cross Over Crunch 3*25
Cross Bridge 30 sn. 2 set

Bu şekilde bir kas grubuna daha çok konsantre oluyorken gün aşırı çalıştırmış oluyorum. Daha önceleri üst+alt karın+oblique çalışarak en az 45 dk. çalışmak zorunda kalıyordum ve çok fazla efor sarfediyodum. Bu programı dün yapmaya başladım. Yorumlarınızı bekliyorum.

diet yapıyorum cardio da .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:18 ----------

ton balıgı yiyorum protein icin yagını süzüp 24.1 gr protein 8.0 yağ war..
birde diet cornflakes fln diet yapıyorum yagı ve sekeri kestim .
protein yükleniyorum

hergün 400 defa herhangi başka bir kasını çalıştırırsan, orası da gelişmez, kas dinlenirken büyür, göğsünün üstüne 25-30 kilo alarak, nizami bir şekilde 3 günde bir toplam 50-60 mekik çekmen yeterli. kısacası fazlası zarar, azı karar.

bu şekilde çalışırsan 1 hafta sonra bel fıtığı olursun,verdiğim linkte frog sit ups-flat bench lying leg raise-crunches hareketlerini yap

http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/13/muscle/abdominals

hergün 400 defa herhangi başka bir kasını çalıştırırsan, orası da gelişmez, kas dinlenirken büyür, göğsünün üstüne 25-30 kilo alarak, nizami bir şekilde 3 günde bir toplam 50-60 mekik çekmen yeterli. kısacası fazlası zarar, azı karar.

evet 400 mekik çok saçma. Ancak ağırlıkla çekmenin çok iyi oldugunu sanmıyorum.

Disk kayması riski bir yana, karın kasları buyudugu zaman göğüs seviyesini geçer.

Boksorler için iyi, görüntü için çalışıyorsanız kötü bir durum.

Hiç mekik çekmedende karın kaslarınız ortaya cıkar.

Squat deadlift çok guzel karın kası yapmaktadır. Uzerine bir de koşuyorsanız eğer, özellikle yüksek sprintler içeren bir programınız varsa

hem karın kaslarınız yağlar atıldıgında, göğüs seviyesinden geride kalacak ve estetik olacak hemde, geliştirdiğiniz göğüs kaslarınız ön plana çıkacaktır.

evet 400 mekik çok saçma. Ancak ağırlıkla çekmenin çok iyi oldugunu sanmıyorum.

Disk kayması riski bir yana, karın kasları buyudugu zaman göğüs seviyesini geçer.

Boksorler için iyi, görüntü için çalışıyorsanız kötü bir durum.

Hiç mekik çekmedende karın kaslarınız ortaya cıkar.

Squat deadlift çok guzel karın kası yapmaktadır. Uzerine bir de koşuyorsanız eğer, özellikle yüksek sprintler içeren bir programınız varsa

hem karın kaslarınız yağlar atıldıgında, göğüs seviyesinden geride kalacak ve estetik olacak hemde, geliştirdiğiniz göğüs kaslarınız ön plana çıkacaktır.

yorumun icin teskkrler squat deadlift yapamam . ben kendime düzenli bir program hazırladım sekeri yagı aza indirdim yag eritcem karın kası calısmayada devam

yorumun icin teskkrler squat deadlift yapamam . ben kendime düzenli bir program hazırladım sekeri yagı aza indirdim yag eritcem karın kası calısmayada devam

En azindan koşabilirsin ve idmanın yüksek sprintler içeren bir idman olabilir.

Sadece yağ ve sekeri indirmekle olmaz tabiki ama buyuk bir etkendir.

Etkili yağ atımı için mekikle zaman harcamak yerine, Sprint-Yürüyüş içeren bir idman uygularsan daha cok verım alırsın.

Kondüsyonunda artar zaten.

Eskiden sabahları kosuyordum 45 dakika
ama cok yorgun oluyordum artık aksam kosuyorum.

Yorumların icin tesskrler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:07 ----------

Dediğin hareketleride programıma ekledim gercekden cok yararlı

beyler bir soruda ben sormak istiyorum.
benımde karın kaslarım gelişmıyor ve bunun ıcın ek olarak eve mekık sehpası alıcam duzenlı çalışma yapıcam gunde kaç mekık cekmem yeterlı yada 1gun çalışım 1gun dınlenmem gereklımı?

karın kası için mekik sehpasına hiç gerek yok forumu iyice oku kafanda soru işareti kalmayacak

Bencede sehbaya gerek yok.ben karin kaslarinin aktif hareketlerle-agirliksiz olarak yapilan antremanlarda daha iyi calistigi dusuncesindeyim..

sıkı bir diyet uygula yağı minimuma indir şeker tuz kullanma maksimum 1 gün çalış 1 gün dinlen yeterli proteinini al aşşağıda yazdığım programı uygula hepsine sadık kalırsan emin ol karın kasların istediğin seviyeye ulaşıcak her hareketi 20 kez yap acele etme ama yandığını hisset

-basic crunch
-right oblique crunch
-left oblique crunch
-toe touches
-reverse crunch
-right side crunch
-left side crunch
-push throughs
-leg pushes
-alternating curls
-curl
*böylece karının her bölgesini eşit çalıştırmış olucaksın diyetinlede üzerindeki yağı eriteceksin dediğim gibi eğer programa sadık kalırsan six packi görmen uzun sürmez

-push throughs
-leg pushes
-alternating curls
-curl
bu 4 hareketın karın kaslarına etkisi oluyo mu ?

Back
Yukarı