Karın Kasım Var Ama Gözükmüyor!!! YARDIM EDİN

Selamlar, öncelikle söyleyeyim;
-14 Yaşındayım
-Boy 178 cm
-Kilo 66
Şimdi asıl soruma geliyorum. Ben haftada 5 gün evde ekipmansız karın çalışıyorum ve gerçekten zorladığımı hissediyorum ortalama 15 dk (1 yıldır)
Her neyse 1 haftadır kalori açığı bırakmaya çalışıyorum bazen karbonhidrat fazla kaçıyor ekmeği hemen hemen kestim haftada 1-2 gün yarım ekmek yiyorum. 1 yıldır çalışmama rağmen aşırı bir gelişme gözlemleyemedim fotoğraflarımı göstereceğim şimdi size bir de benim eksik yaptığım ya da söylemek istediğiniz tüyolar var mıdır (Kardiyo vs)
He az daha söylemeyi unutuyordum karnımı sıkıp elimle bastırdığım zaman kasları birkaç cm derinlikte hissediyorum bitim yerlerini çıkıntıları falan ama gözükmüyor
20200603_133620.jpg 20200603_133605.jpg 20200603_133553.jpg 20200603_133720.jpg 20200603_133639.jpg

Dostum Yukarıdakiler saçmalamış bir kaç cevap ezberlemişler herkese söylüyorlar ; istediğin kadar su at , karbonhidratı kes , kalori açığı vs yap hiç bir şey istediğin forma sokmaz seni. 14 yaşındasın daha kanında doğru düzgün hormon yok, kasların gelişim evresinin çok başında . Normal sporunu yap yaşın ilerledikçe sonuçlar gözükmeye başlayacaktır.

Dostum Yukarıdakiler saçmalamış bir kaç cevap ezberlemişler herkese söylüyorlar ; istediğin kadar su at , karbonhidratı kes , kalori açığı vs yap hiç bir şey istediğin forma sokmaz seni. 14 yaşındasın daha kanında doğru düzgün hormon yok, kasların gelişim evresinin çok başında . Normal sporunu yap yaşın ilerledikçe sonuçlar gözükmeye başlayacaktır.
Bu bilgileri vermek için diğerleri saçmalamış şeklinde bir üslup nedir? Öncelikle farklı veya sence yanlış olan fikirlere karşı nasıl bir üslup kullanman gerektiğini öğrenip sonra fikirlerini beyan edersen daha doğru olur.

Yağ oranı düşürmeden görünmez bu kısma katılıyorum ancak su atmakla alakası yok bu işin, podyuma mı çıkacak kardeşimiz?. Sadece karın çalışmandansa eve bir dumbell seti alıp çalışmanı öneririm. Genel olarak kas kütlen artarsa metabolizman da hızlanacak ve yağ oranını kontrol altında tutman kolaylaşacaktır.

Aynı yaştayız. Şuan vücudumuz gelişme çağında yeni yeni başlıyor gelişmeye bir anda gözükmez. Sporunu yapmaya devam et büyüyünce meyvelerini alacaksın.

Back
Yukarı