Karın kasları için beslenme ?

Yigit1357 biraz antreman bolumune goz at bununla ilgili bircok baslik var, genel gorus karin kaslarinin da diger kaslar gibi calistirilmasi gerekliligi. Ayrica tek bir kasa yonelmek cok da dogru bir olay degil, tavsiyem butun kaslarini calistirip arzu edersen karna daha ozen gostermen.

Yigit1357 biraz antreman bolumune goz at bununla ilgili bircok baslik var, genel gorus karin kaslarinin da diger kaslar gibi calistirilmasi gerekliligi. Ayrica tek bir kasa yonelmek cok da dogru bir olay degil, tavsiyem butun kaslarini calistirip arzu edersen karna daha ozen gostermen.

Bende öyle yapıcam teşekkürler peki sizin kanaatinize göre çıka bilirmi 185 boy 63 kg iyi beslenme ve antremanla siz iyi bilirsiniz :D ?

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

birde nette yağ oranı ölçümü var tahmini onu yap %12 altıysa sıkıntı yok..

Onlara pek güvenmiyorum açıkcası eczanedse 1 gün ölçülücem ama.

---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

hacı bencce foto çek koy yağ vermı belli olur bemde 183 63 kg yim 20 gn oldu baslayalı spor sonu 6 baklava gözüküyor onun dısında 2

Antreman beslenmen nasıldı anlatırmısın biraz

Bende öyle yapıcam teşekkürler peki sizin kanaatinize göre çıka bilirmi 185 boy 63 kg iyi beslenme ve antremanla siz iyi bilirsiniz :D ?

Boy- kiloya baktigimizda zayif bir yapin goze carpiyor, ama tabi yag oranin nedir bilemiyorum.Ancak sanirim cok yagli degilsindir. Iyi beslenme, idman, dinlenme ile dedigin isi basaramayacak tek insan grubu hormanal problemleri ve saglik problemleri olanlardir.Yani hersey mumkun yeterki inan ve dogru yolu izle.

Boy- kiloya baktigimizda zayif bir yapin goze carpiyor, ama tabi yag oranin nedir bilemiyorum.Ancak sanirim cok yagli degilsindir. Iyi beslenme, idman, dinlenme ile dedigin isi basaramayacak tek insan grubu hormanal problemleri ve saglik problemleri olanlardir.Yani hersey mumkun yeterki inan ve dogru yolu izle.

Yok Gözle görülür yağ yok dışarıdan baktığımızda hatta zayıfsın diyor herkes bende bu durumdan sıkıntı duyuyorum onun için işte barfiks mekik özellikle bu hareketlere önem veriyorum görünüş açısından bi düzelme olması için inşallah başara bilirim yorumunuz için teşekkür ederim motive edici oldu :D

Back
Yukarı