karın kasları ile ilgili

arkadaşlar direk konuya geçiyorum örneğin benim şimdi göğüs biceps antremanım var şimdi göğüsü yaptım 20 dakika bekledim sonra bicepsi yaptım yine belli bir süre geçtikten sonramı karın hareketlerine geçmeliyim yoksa hemen geçsem bir sorun olurmu ?

arkadaşlar direk konuya geçiyorum örneğin benim şimdi göğüs biceps antremanım var şimdi göğüsü yaptım 20 dakika bekledim sonra bicepsi yaptım yine belli bir süre geçtikten sonramı karın hareketlerine geçmeliyim yoksa hemen geçsem bir sorun olurmu ?

20 dk mı bekliyosun??

Ne yaptın kardeş sen 20 dk çok fazla bi kere en fazla 10 dk falan beklersin ki sanırım yeni başlamışsın zaten gerek yok 20 dk çok fazla.

Soruna gelince,hemen değilde bi 3-5 dk bekleyip geçersen bi sorun olmayacağını düşünüyorum

ben bildiğim min 15 dakika o bölgeye kanın pompalanması için

Yeni başladıysan zaten hoca öyle seni zorlayacak bi program vermemiştir bütün bölgelerini çalıştıracak bi başlama programı vermiştir.
Yani benim gittiğim salonlarda ki bu işte uzman yani sağlam olan kişiler 20 dk falan kesinlikle dinlenmezler ki hele senin bence 10 dk dinlenmen yeter.
Yanlış anlama söylediklerimi samimiyetle söylüyorum.

valla ben evde göğüsü bitriom sonra 2 -3 dk içinde kollara geçiom hepsi dumbıllatabi ve sonra dumbılları yerine koyuyom (ortalıgı toparlıom) 4 dk da o desek hemen karına geçiom ama ben evde çalısıom tabi

Arkadaşlar bende göğüsten sonra en fazla 5dk dinlenip geçiyorum. Bir sakıncası olur mu acaba ? :S 10dk biraz fazla gibi geldi

Aslında 10 dakika bile fazla yani.
Yeni başlayanlar vücudun farklı bi bölgesini çalıştırmaya geçiyorken en fazla 5 dakika dinlenseler yeter.İlerlemiş olanlarınki hedeflerine göre değişir ama 5-10 dk arası oluyor genelde.

Back
Yukarı