• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Karın kaslarım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eehfe4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayattan soguttun be kardeş :) okadar çalışıyorum karın kasım çıkmıyor.2aydır çalışıyorum evde sürekli crunch(30adet),plank(1.30 dk),bacak çekme(30adet),bacak kaldırma(30),rus bükümü(25-30),yan planklar iki tarafada(50sn) benim ne yapmam lazım 65 kgden 60a düştüm 1.80 boy var belimi 79dan 75e düşürdüm(ölçerken hatta tok karnınaydım) hesapladımı yag oranım%11 çıkıyor napmam lazım:((Resim atabilirim yardımcı oalcak varsa konu açıcaktım ama bir burdan yazayım dedim.
Foto atsana bi.

Eehfe4 öncelikle estetik bir vücut sadece karın kası demek değildir şu an bu kütelde karın kaslarının görünmesi senin için bi önem arz etmemeli kas kütleni artırıp kaliteli bir şekilde spora devam etmeni ve kütle koymaya yönelmeni tavsiye ederim ;) yahu söylemeden geçemicem ikinci poz için allah kabul etsin :eek:
adam hayatımda gördüğüm en net yorumu yapmış bi de üstüne espiri yapmış. şapka çıkartıyorum :D

Back
Yukarı