Villeneuve
Üye
Arkadaşlar ben de göbek li biriyim yağ fazla.Benim sorum diyet+mekik+cardio ile ne kadar sürede göbekten kurtulup güzel karın kaslarına kavuşabilirim.
eski salonumda bır ogrenci vardı.oyle bir gobek vardıkı ileriye dogru goren hamile falan sanıyordu.tam olarak duzlemesı 6 ay surdu.ek urun kullanmadan sadece diyet ve gercekten cok sıkı antrenman ile bunu başardı.yaptığı tekrar sayıları acı verıcıydı,sonuç ise mukemmel.Villeneuve dedi:Arkadaşlar ben de göbek li biriyim yağ fazla.Benim sorum diyet+mekik+cardio ile ne kadar sürede göbekten kurtulup güzel karın kaslarına kavuşabilirim.
guardbody dedi:eski salonumda bır ogrenci vardı.oyle bir gobek vardıkı ileriye dogru goren hamile falan sanıyordu.tam olarak duzlemesı 6 ay surdu.ek urun kullanmadan sadece diyet ve gercekten cok sıkı antrenman ile bunu başardı.yaptığı tekrar sayıları acı verıcıydı,sonuç ise mukemmel.Villeneuve dedi:Arkadaşlar ben de göbek li biriyim yağ fazla.Benim sorum diyet+mekik+cardio ile ne kadar sürede göbekten kurtulup güzel karın kaslarına kavuşabilirim.
93 belden 79 a düşmek :shock: gerçekten tebrik ediyorum. demekki çok sıkı ve acı veren bir program uyguluyorsun. başarılar...goldtrapper58 dedi:valla benım dıyetımde 2ay bitmesine az kaldı 93tu belim suan 79 dıyet sonu 77 hedeflıyorum ne yalan soyleyım atıcagım bır pantolnum vardı kemersız bıle olmuyordu bugun kemerı taktım ve delıgı 5e geldi oldukca mutluyum bugun acıkcası
Villeneuve dedi:arkadaşlar bir alışveriş merkezinde yağ oranı kilo ölçen bir alet vardı.3 nisanda ordan çıkan değerlerim kilo:81.5 yağ endeksi:%27 yağ birikimi:22.1kg 3mayısda ise kilo 79.3 yağ endeksi:%33 yağ birikimi:25.7 kg ya arkadaşlar bunu gördükten sonra aşırı derecede sinirliyim ya ne bu yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz.Acaba aletmi bozuk kafayı yiycem.
Villeneuve dedi:Villeneuve dedi:arkadaşlar bir alışveriş merkezinde yağ oranı kilo ölçen bir alet vardı.3 nisanda ordan çıkan değerlerim kilo:81.5 yağ endeksi:%27 yağ birikimi:22.1kg 3mayısda ise kilo 79.3 yağ endeksi:%33 yağ birikimi:25.7 kg ya arkadaşlar bunu gördükten sonra aşırı derecede sinirliyim ya ne bu yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz.Acaba aletmi bozuk kafayı yiycem.
şunu da belirtiyim eskiden giydiğim ve üstüme tam oturan pantolonlarım şimdi şalvar gibi.
Kiloyla yağın alakası yoktur..Senin 79.3 kiloya yağın %33 olabilir başka bi insanında 60 kiloda %33 yağ oranı olabilir..Villeneuve dedi:Villeneuve dedi:arkadaşlar bir alışveriş merkezinde yağ oranı kilo ölçen bir alet vardı.3 nisanda ordan çıkan değerlerim kilo:81.5 yağ endeksi:%27 yağ birikimi:22.1kg 3mayısda ise kilo 79.3 yağ endeksi:%33 yağ birikimi:25.7 kg ya arkadaşlar bunu gördükten sonra aşırı derecede sinirliyim ya ne bu yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz.Acaba aletmi bozuk kafayı yiycem.
şunu da belirtiyim eskiden giydiğim ve üstüme tam oturan pantolonlarım şimdi şalvar gibi.