Karında sağ sol eşitsizliği (oblikler)

gafaga

Üye
Merhaba. Vücuduma önden baktığımda karnımın sol tarafı düz ama sağ tarafta eğrilik var. Sanki sağ tarafta bi organ eksikmis gibi duruyor :) sol oblik normal ve sert ancak sağ oblik yumuşak ve boşluk gibi. Sağ obliğin üst tarafı içe doğru biraz.
Ve hani karnı hissederek nefes aldığınızda tüm karnı ve kasları hissedersiniz ya ben sağ tarafı hissetmiyorum. Ve ayrıca karnı sıktığımda solu gayet hissederken saği hissetmiyorum. Ancak iste biraz sağ tarafa eğilirsem hissedebiliyorum sağı.

Karnı şisirdiğimde sol taraf şişiyor mesela ama sağ taraf şismiyor ve normalde olduğundan daha yamuk bi görüntü oluyor. Şişikken saği hiçbir şekilde hissedemiyorum

Yardımcı olan olursa çok mutlu olurum

Karın hareketlerinde çapraz taraflara yönelerek sağlı sollu çalışabilirsiniz, aslında bu biraz gerilimin hareketlerde hangi tarafa bindiği ile alakalı bundan dolayı bir dengesizlik söz konusu olmuş olabilir.

Karın hareketlerinde çapraz taraflara yönelerek sağlı sollu çalışabilirsiniz, aslında bu biraz gerilimin hareketlerde hangi tarafa bindiği ile alakalı bundan dolayı bir dengesizlik söz konusu olmuş olabilir.
Yani sadece görüntü olarak değil, yukarda belirttiğim durumlar da var. Acaba onlar da belirttiğiniz şeyden kaynaklı olabilir mi?

Back
Yukarı