Karşımdakini nasıl yenerim

yaşadığım çevrede çok kavga gördüm kavga edenlerin sonu kötü oldu çoğu mahkemelik oldu felan diye kavgadan bir anda soğdum , okulda arada sırada çakıştığı birileri oluyor takmadıkça dahada ileri gidiyorlar. Adım kolay lokma diye yayıldı . böyle bana dokundukları zaman onu benden soğutacak tepki nasıl verebilirim . kavgadan soğuduğum için fiziksel tepki veremiyorum sırf vurmamak için itiyorum bile sizce bu özgüveni nasıl kazanırım.

Onlara adam gibi yerlerinde durmalarını şöyle birinin yakasından tut al assagi et ve benden uzak durun benden uzak allaha yakin olun falan de.Senle ne dertleri varsa yüzüne karşı söylemelerini şöyle yap bi seyler

hiç beklemediği bi anda burnuna vur. burnunun tam ortasına düz bi yumruk at :) kamere olan bi yerde yap bunu ki. kendini korudugun gözüksüz ceza almayasın ;)

abi tamamda niye sadece başlığı okuarak cevap veriyorsunuz daha dövüş refkeksi özgüvenini kazanamadım ki çıkıp burnuna vurıyım

abi tamamda niye sadece başlığı okuarak cevap veriyorsunuz daha dövüş refkeksi özgüvenini kazanamadım ki çıkıp burnuna vurıyım

Bunun için reflekse gerek yok suratını gard alıp gezmiyo zaten herhalde karşında ki adam, bilen birine git yada internetten araştırarak öğren. Box da Direk yumruk atmayı . Burnu kırmak için yeterli gücü direk yumrukta alırsın. Baktın kendine güveni hala bulamıyosun. kick box a yazıl.

Kardeş öz güven kazanmak için git boks felan yap faydasını görürsün ben önceden kavga etmekten korkardım sokakta 2 serseri görsem yolumu değiştirirdim şimdi onları yumrukluyorum korkum geçti zamanla alışıyorsun
boksta ilk başlarda korkarak gidersin işkence gibi gelir ama severek yaparsan rekabet ortamında sakinliğini korur kendini geliştirirsen sokakta kendini çok rahat korursun
nereye nasıl vurman gerektiğini yumruğa nasıl kuvvet vermen gerektiğini iyi öğrenirsen tek yumrukla bile adam indirirsin.

boks a gidecektim kişinin gelişimi için eğitim veriliyor mu yoksa toplu eğitim mi veriliyor bilmiyorum , ve sadece belirli saattemi gidiliyor bilmiyorum o yüzden boksu aradan cıkarttım

boks a gidecektim kişinin gelişimi için eğitim veriliyor mu yoksa toplu eğitim mi veriliyor bilmiyorum , ve sadece belirli saattemi gidiliyor bilmiyorum o yüzden boksu aradan cıkarttım
Benim arkadaşımın gittiği ver belirli saatlerde, toplu eğitim, ama işe yarıyor. Karşındaki bi profosyenele hiç bişey yapamasanda senin işine yarar. ve orda çektiğin acı dışarda kavga ederken acı hissetmemeni sağlar. box da ilk 2 hafta vucudun mor gezersin zaten. ama işine yarar.

yaşadığım çevrede çok kavga gördüm kavga edenlerin sonu kötü oldu çoğu mahkemelik oldu felan diye kavgadan bir anda soğdum , okulda arada sırada çakıştığı birileri oluyor takmadıkça dahada ileri gidiyorlar. Adım kolay lokma diye yayıldı . böyle bana dokundukları zaman onu benden soğutacak tepki nasıl verebilirim . kavgadan soğuduğum için fiziksel tepki veremiyorum sırf vurmamak için itiyorum bile sizce bu özgüveni nasıl kazanırım.
Kardeşim kesin çalışan taktik:

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

sana vuruyosa sende vur itiyosa sende it karşılığı kesersen çok yüklenirler böyle tipler çok var , baktın kavgaya kadar gitti çıkışı bekleme o an hallet sen kin besleyemessin saniyelik aynı benim gibisin , dayak yersin yada atarsın hayatın kuralı .

Sana her ne kadar kavgadan uzak dur desem de belli ki karşındaki rahat durmıycak o yüzden ilk hamleyi sen yap sonrası gelir zaten

sana vuruyosa sende vur itiyosa sende it karşılığı kesersen çok yüklenirler böyle tipler çok var , baktın kavgaya kadar gitti çıkışı bekleme o an hallet sen kin besleyemessin saniyelik aynı benim gibisin , dayak yersin yada atarsın hayatın kuralı .

arkadaş çok haklı bana bir çocuk 6 ay önce kadar muştayla vurmuştu
6 ay boyunca kin besledim büyüttüm çocuğu yakaladım ve nakavt şuan çok rahatım :):)

Back
Yukarı