İşim gereği 2 sene boyunca Rize ili Hemşin kazasında bulunacağım için elimdeki vücut geliştirme aletlerini acilen satıyorum.
Bunlar sırasıyle:
Voit Marka Ayarlanabilir Bench Sehbası
Bir adet Olimpik Bar
Bir adet EZ Bar
4 Adet Dumbbell Demiri
2 adet 20 kg. Dökme Demir York ağırlık
4 Adet 10 kg.
8 Adet 5 kg.
12 adet 3 kg.
12 adet 2 kg.
8 adet 1 kg.
Toplu satış düşünüyorum, yok 1 kg. lıktan alsam ne olur, 10 kg.'dan 2 tanesi ne olur diye mesaj göndermeyin arkadaşlar, uğraşamam.
Kafamdaki fiyat 200 YTL.
Ayrıca 120 adet vücut geliştirme dergisi satılıktır, tamamı amerikan dergsileriden oluşmaktadır. Muscle Fitness, Flex, Musclemag gibi bunlar için 150 YTL. istiyorum, amcaoğlumun dükkanında pos makinası var, o şekilde alırım diyen olursa fiyat 3 taksit olanaklı 180 YTL'dir.
Bunlar dışında FHM, Boxer'dan oluşan erkek dergilerimi satıyorum, 100 sayılık bu harika set sadece 100 YTL, idman öncesi bakarak erkeklik hormonu salgınızı arttırarak kas gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.
Ürünlerin hepsini alana mezarcı fiyatı 400 YTL
Pazarlık Peygamber Efendimizin sünneti olduğundan sebep, pazarlık yoktur diyemem, amma velakin fazla pazarlık can sıkar bunuda söylemek mecburiyetindeyim.
Fazla vaktim yok Cuma'ya kadar halledelim.
Kalın sağlıcakla
Bunlar sırasıyle:
Voit Marka Ayarlanabilir Bench Sehbası
Bir adet Olimpik Bar
Bir adet EZ Bar
4 Adet Dumbbell Demiri
2 adet 20 kg. Dökme Demir York ağırlık
4 Adet 10 kg.
8 Adet 5 kg.
12 adet 3 kg.
12 adet 2 kg.
8 adet 1 kg.
Toplu satış düşünüyorum, yok 1 kg. lıktan alsam ne olur, 10 kg.'dan 2 tanesi ne olur diye mesaj göndermeyin arkadaşlar, uğraşamam.
Kafamdaki fiyat 200 YTL.
Ayrıca 120 adet vücut geliştirme dergisi satılıktır, tamamı amerikan dergsileriden oluşmaktadır. Muscle Fitness, Flex, Musclemag gibi bunlar için 150 YTL. istiyorum, amcaoğlumun dükkanında pos makinası var, o şekilde alırım diyen olursa fiyat 3 taksit olanaklı 180 YTL'dir.
Bunlar dışında FHM, Boxer'dan oluşan erkek dergilerimi satıyorum, 100 sayılık bu harika set sadece 100 YTL, idman öncesi bakarak erkeklik hormonu salgınızı arttırarak kas gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.
Ürünlerin hepsini alana mezarcı fiyatı 400 YTL
Pazarlık Peygamber Efendimizin sünneti olduğundan sebep, pazarlık yoktur diyemem, amma velakin fazla pazarlık can sıkar bunuda söylemek mecburiyetindeyim.
Fazla vaktim yok Cuma'ya kadar halledelim.
Kalın sağlıcakla