Karasan'dan kelepir vücut geliştirme malzemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Karasan

Özel Üye
İşim gereği 2 sene boyunca Rize ili Hemşin kazasında bulunacağım için elimdeki vücut geliştirme aletlerini acilen satıyorum.
Bunlar sırasıyle:
Voit Marka Ayarlanabilir Bench Sehbası
Bir adet Olimpik Bar
Bir adet EZ Bar
4 Adet Dumbbell Demiri
2 adet 20 kg. Dökme Demir York ağırlık
4 Adet 10 kg.
8 Adet 5 kg.
12 adet 3 kg.
12 adet 2 kg.
8 adet 1 kg.

Toplu satış düşünüyorum, yok 1 kg. lıktan alsam ne olur, 10 kg.'dan 2 tanesi ne olur diye mesaj göndermeyin arkadaşlar, uğraşamam.
Kafamdaki fiyat 200 YTL.

Ayrıca 120 adet vücut geliştirme dergisi satılıktır, tamamı amerikan dergsileriden oluşmaktadır. Muscle Fitness, Flex, Musclemag gibi bunlar için 150 YTL. istiyorum, amcaoğlumun dükkanında pos makinası var, o şekilde alırım diyen olursa fiyat 3 taksit olanaklı 180 YTL'dir.

Bunlar dışında FHM, Boxer'dan oluşan erkek dergilerimi satıyorum, 100 sayılık bu harika set sadece 100 YTL, idman öncesi bakarak erkeklik hormonu salgınızı arttırarak kas gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.

Ürünlerin hepsini alana mezarcı fiyatı 400 YTL
Pazarlık Peygamber Efendimizin sünneti olduğundan sebep, pazarlık yoktur diyemem, amma velakin fazla pazarlık can sıkar bunuda söylemek mecburiyetindeyim.

Fazla vaktim yok Cuma'ya kadar halledelim.
Kalın sağlıcakla

Bir adet Olimpik Bar
Bir adet EZ Bar
4 Adet Dumbbell Demiri
4 Adet 10 kg.
8 Adet 5 kg.
12 adet 3 kg.
12 adet 2 kg.
8 adet 1 kg.

Toplu satış düşünüyorum, yok 1 kg. lıktan alsam ne olur, 10 kg.'dan 2 tanesi ne olur diye mesaj göndermeyin arkadaşlar, uğraşamam.
Kafamdaki fiyat 200 YTL.

Ben bunlara talibim, almak için gelmemiz gereken yer hangi muhit?

Özelden cevap verdim Deku arkadaşıma, istekli olanlar özelden yazsınlar, hadi kalmasın arkadaşlar uçak biletiydi, bir sürü işim var.

Karasan Şu elindeki malzemelerin alan kişinin ,
Salona adım bile atmasına gerek yok cidden,
Evde bile çok iyi bir antreman programı hazırlanır,
Fiyatıda cok iyi, ucuz,
Normalde almaya kalksan sirkeciden,
400 ytl bulur rahat rahat geçer bile
Ciddi anlamda alacak arkadaşlar kaçırmasın derim
Güzel fırsat thums:

Teşekkürler Burakula, birde hala pazarlık yapılıyor benimle, olmadı cumaya kadar bekleyip hayrına vereyim sokaktan geçene, yağma yok!

Bir adet Olimpik Bar
Bir adet EZ Bar
4 Adet Dumbbell Demiri
4 Adet 10 kg.
8 Adet 5 kg.
12 adet 3 kg.
12 adet 2 kg.
8 adet 1 kg.
Bunları 200 ytl'ye ben de talibim.

Öyle ucuza yağma yok, bir arkadaşım 260 veriyor, sağdan soldan 300'den aşağı verme diyorlar, kulağımı çekiyorlar, hem kredi kartına 3 taksit olanağıda var, ama o zaman fiyat 330 olur, hepsini alan babayiğite 500'e olur.
Karttan çekimde 550, hatta zorlayıp 5 taksit yaptıracam.
En iyisi hepsini satmak diyorlar, tek tek uğraşma diyenler var, doğru aslında ya 300 kağıda sehba ve ağırlıklar, yada ful set 500 kağıt.
Mezarcılar mesaj atmasın, uğraşamam.

Karasan sana tavsiyem GG üzerinden satişa koyup linkini buraya vermen olurdu. İşim gereği demissin. Ne işi? Kolay gelsin

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim, dilerim 1 Nisan şakamı beğendiniz :)
Çok şükür bu dediklerimi satmıyorum, satsaydım bu kadara ancak giderdi, maalesef ikinci el herşeyin fiyatını öldürüyor.
Ancak asıl eğlendiğim kısım, sözünde durmayan, sağdan soldan gelen sözlerle sürekli fiyatı arttıran ilkesiz satıcı tipini oynamaktı, gerçekten böyle bir satış yapsam emin olun yukarıda ki gibi bir profil çizmedim, almak amacıyla ilgilenen arkadaşlarım dilerim bu küçük şakama kızmamışlardır, nice 1 Nisanlara :D

ne adamsin,valla bana guzel yedirdin,bende sen gitmeden bir gorusme ayarliyim diye dusunuyordum taki bu mesaji okuyana kadar.

hayallerimizi yıktın,dergilere taliptik murinyo ile beraber ((:

bende sasırdım yaw dedim 200 ytl ne kadar ucuz 4 aylık salon ucreti agırlıkların sımdıkı fıatını katarsak cok para eder bole bi set :D sonra bi baktım fiatı artırmıs dedim olurmu bole iş yapılırmı bole iş olmaz die sonra baktım 1 nısan :D

Herşey bir tarafa; Boxer vs. dergiler ile peygamber efendimizin sünnetinden aynı mesajda behsetmenle tam bir Türk satıcısı profilini çizmişsin...:D

Hangilerine ammun, testo salgısını arttırarak gelişmeyi körükeleyen dergilere mi yoksa vücut geliştirme dergilerine mi? :D

karasan,öncelik vücut geliştirme dergileriydi.
ama biri bizden önce dergileri kapmış olsa napalım elimiz boş kalmasın diye diğerlerini alırdık ((:

hakikaten cok güzel düsünmüssün hoca yani inan anlasılması pek mumkun gıbı durmuo bellıkı vucudun gıbı zıhnınde gelısmıs helal valla :):):)

Back
Yukarı