karb. tozu hakkında farklı bir soru

RKO1907

Üye
Arkadaşlar gainerlar cok pahali bende bu yuzden maltodekstrin almaya karar verdim arastirdim bayagi.. zarari felanda yok saf karbonhidrat.. bunu buyuk magazalardan felan bulabilirmiyiz carrefour gibi? Ya da kadikoy, Ümraniye cevresi gibi?

Gainerlere ve bu tür şeylere para harcamanın hiçbir mantığını çözemiyorum onca kilo aldıran doğal yiyecekler mevcutken. Hem maddi açıdan hem sağlık açısından.

Gainerlere ve bu tür şeylere para harcamanın hiçbir mantığını çözemiyorum onca kilo aldıran doğal yiyecekler mevcutken. Hem maddi açıdan hem sağlık açısından.
yani bir pişmemiş 300 gram makarna yemek var pişince maşallah 2 kg oluyor :D bide 300 mililitre süt içip o karbonhidratı almak var

Koy bi bardak yulaf koy sutu ye tas catlasa 1 tl eder bi kutu gainera 100-300 arasi vermek istiyosan sen bilirsin
Yarın alayım bir tane ya bundan o zaman Eti markasının varmış bir tane. Migros ta felan bulunur mu? Kahvaltıda mı yiyeyim ne yapayım?

Yarın alayım bir tane ya bundan o zaman Eti markasının varmış bir tane. Migros ta felan bulunur mu? Kahvaltıda mı yiyeyim ne yapayım?

kilo almak istiyosan istediğin zaman yiyebilirsin. sütü dök üstüne bi 15-20dakka bekle yumuşasın. içine istediğin gibi muz, bal, çikolata ne istiyosan ekleyebilirsin. genelde bim hariç her markette sade yulaf ezmesi bulabilirsin

kilo almak istiyosan istediğin zaman yiyebilirsin. sütü dök üstüne bi 15-20dakka bekle yumuşasın. içine istediğin gibi muz, bal, çikolata ne istiyosan ekleyebilirsin. genelde bim hariç her markette sade yulaf ezmesi bulabilirsin
Okula gitmeden önce kahvaltıda, okuldan eve gelince ve yatmadan önce yemeyi düşünüyorum. Kaç gram yemeliyim ama?

gün içinde ne kadar karbo aldığına göre değişir onu günlük alman gereken karbo miktarına göre ayarlayabilirsin kendin

Back
Yukarı