Karbonhidrat mı, protein mi ?

aslan007

Üye
Arkadaşlar kilo almak için hangisi önemli karbonhidrat mı protein mi ? Birkaç sorum daha var. Ben hardline progainer,optimum nutrition serious mass,gainmax yada whey gold standart bu ürünlerden birini almaya düşünüyorum sizce hangi ürün kilo ve kas gelişimi için daha iyi ( kilo öncelikli ) ? Birde Bu ürünlerin çikolata,muz,çilek,vanilya şeklinde tat seçeneklerinin ürünün değerlerinde farklılık yaratıp yaratmadığını merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.thums:

Son düzenleme:
Amacın Kilo Almaksa Carb. alacaksın (:

Amacım kilo almak diyosunuz fakat kiloyu nasıl alacağınızda önemli. Ben kas kütlesi yaparak kilo alıcam diyorsanız protein tabikide. Hayır ben sadece kilo alıyım yeter dersen Gain al. Yalnız bunlar sadece destek ürünleridir. Beslenmenizede özen göstermeniz gerekir.

bence ikiside lazım kılo başına 3 gram cabo kg başına 2 kg proteın ve yine kg başına 0.5 yağ alman gerekır bence. diğer arkdaşlarda yorumlarını eksık etmezler zaten...

hem protein hem karbonhidrat alman gerekiyo antremandan öncede sonrada.. Antremandan sonra glikojen depolarını tekrar doldurmak için mutlaka karbo almalıyız. günlük karbo miktarın 400 gr olsun protein ise kilo başına 2,5 gr al.

Arkadaşlar optimum nutrition serious mass 2727 gr 8 gün gidiyormuş öylemi O_O

Back
Yukarı