Yap yakımının bitip, protein kullanımının başlanması ne kadarlık bi sürede oluyor ortalama? Herkesin yağ oranına göre değişiyor olabilir tabii kiproteinlerin sindirilmesi kaslara taşınması ve yaptığın her aktivite için enerjiye ihtiyacın var ve birincil enerji kaynağı olarak karbonhidrat olmazsa olmaz karbonhidrat almazsan ne olur bu enerj bir müddet yağlardan karşılanır sonrasında ise proteinlerden yani kaslardan karşılanmaya başlar buda istediğimiz birşey değil tabiki. Kısacası karbonhidrat olmazsa olmaz!
Mesela antremandan önce 100 sonra 100gr kh alsak en fazla yetmez mi?Kimisi 300-500gr kh alıp şişmeye çalışıyor.Bilgim tam net değil yine araştırmanı öneririm ama antrenmanların 45dk-1saat tutulmasının sebebi protein sindirimine yani katabolik moda geçmemek ortalama bu vakitler arası olabilir. Benim karb. alımımda baya bir düşük bu yüzden ant. öncesi BCAA kullanıyorum min. kas kaybıyla max yağ yakmak için gelişimdende memnunum öyle yapabilirsin.
proteinlerin sindirilmesi kaslara taşınması ve yaptığın her aktivite için enerjiye ihtiyacın var ve birincil enerji kaynağı olarak karbonhidrat olmazsa olmaz karbonhidrat almazsan ne olur bu enerj bir müddet yağlardan karşılanır sonrasında ise proteinlerden yani kaslardan karşılanmaya başlar buda istediğimiz birşey değil tabiki. Kısacası karbonhidrat olmazsa olmaz!
Peki kusura bakma bişi daha sorucam Mesela Ben sabah sadece Protein Tozu içiyorum kahvaltı yapmıyorum saat 4-5 gibide 2 tane elma yiyorum akşamda 1 meyve ve sebze yemeği menemen gibi birşey tüketiyorum normalmidir[DOUBLEPOST=1439074475][/DOUBLEPOST]ortalama 100-150 gr arası tam net miktar tabiki veremem metabolizman nasıl işler ne kadar ihtiyacın olur onu senin deneyerek bulman gerekli ben 100 gr bile almıyorum mesela yavaş bi metabolizmam var.
spora giderkende 4 amino önce 700 ml protein tozunun yarısı spordan sonra 4 amino ve proteinin diğer yarısını tüketiyorumPeki kusura bakma bişi daha sorucam Mesela Ben sabah sadece Protein Tozu içiyorum kahvaltı yapmıyorum saat 4-5 gibide 2 tane elma yiyorum akşamda 1 meyve ve sebze yemeği menemen gibi birşey tüketiyorum normalmidir