Karbonhidrat Tozu Kararsızlığı

Emprhe

Üye
Önümüzdeki hafta body buildingte 1.ayımı dolduracağım. 181cm-65 kiloyum, kemik yapım ince-uzun. Ektomorf yapıdayım, zor kilo alıyorum ve hacim sorunum var buna istinaden karbonhidrat tozu kullanmaya karar verdim. Maksimum 250 liralık bütçe ayırdım. Şu an için düşündüğüm 3 gainer var. Bunlar;
Hardline Pro Gainer 5000gr
Muscletech Premium Mass Gainer 5440gr
Optimum Serious Mass 5450gr

Bunlar arasından benim kilo-hacim problemimi giderebilecek olanı hangisidir? Yazdıklarım harici sizin kullandığınız tavsiye ederim dediğiniz ürünleri de yazarsanız çok sevinirim hayırlı geceler :)

zaten mümkün olduğunca uygun yapsan iyi süt içine muz ay yulaf veya kornfleks at 1 kaşık bal at 700 kalori oluyor direk

Muscletech Premium Mass Gainer 5440gr tavsiyem.
Hocam değerleri çok güzel fakat muscletech'te aklımı kurcalayan içinde 5gr kreatin olması yeni başlayan birine göre fazla gelmez değil mi? Birde günde ne kadar suyla kaç gram kullanmam gerekli bu ürünü? teşekkürler hayırlı geceler

Hocam değerleri çok güzel fakat muscletech'te aklımı kurcalayan içinde 5gr kreatin olması yeni başlayan birine göre fazla gelmez değil mi? Birde günde ne kadar suyla kaç gram kullanmam gerekli bu ürünü? teşekkürler hayırlı geceler
Ben kullanmadım ürünü içerisindeki şeker oranı en düşük muscletechte. Kreatine bakmadım ben başka gainer kullanıyorum.

Peki sizin kullandığınız hangisi? Memnun musunuz?
XPRO MAXX. Ucuz bir ürün 2,5 kilosu 70 tl 2 kutusu yani 5 kilosu 133 tl. 250 gram günlük kullanım önerisi. 212 gram karbonhidratın 13 gramı şekerden yani baya düşük şeker oranı tadından felanda memmunum ha benim için markası önemli dersen muscletech alabilirsin ama bu üründe fiyatına göre çok iyi yerinde olsam 1 kutu 220 tl muscleteche vereceğime bundan 4 kutu alırım 10 kilo gainerın olur 266 tl eder. 250 gramda değerleri;
Enerji
988kcal
Karbonhidrat
212.5g
Şeker
13g
Protein
25g

XPRO MAXX. Ucuz bir ürün 2,5 kilosu 70 tl 2 kutusu yani 5 kilosu 133 tl. 250 gram günlük kullanım önerisi. 212 gram karbonhidratın 13 gramı şekerden yani baya düşük şeker oranı tadından felanda memmunum ha benim için markası önemli dersen muscletech alabilirsin ama bu üründe fiyatına göre çok iyi yerinde olsam 1 kutu 220 tl muscleteche vereceğime bundan 4 kutu alırım 10 kilo gainerın olur 266 tl eder. 250 gramda değerleri;
Enerji
988kcal
Karbonhidrat
212.5g
Şeker
13g
Protein
25g

Değerleri gayet iyi düşünebilirim teşekkürler yardımınız için

Tozların ölçeklerini kontrol ediyor musun? Onu içtikten sonra yemek yemek zor olabilir. Bazıları kepçe kepçe koyulunca o kaloriyi veriyor çünkü.
Bu sporda beslenme önemlidir. Boş kalori doldurma değil. Malesef bu karbonhidrat tozları adım gibi eminim ki çöp karışımlarla kalorisi arttırılmış tozlar. Neye göre çöp? Doğal yemeklere göre... Doğal olarak ihtiyacın olan karbonhidratı karşılaman bence çok zor değil. Beyaz pirinç ve makarnadan abartmadan, baklagiller, bulgur, yulaf, tam tahıllı ekmek, kuruyemiş şeklinde kendini fulleyebilirsin.
Toz uzaktan yardımcı olacak sihirli bir karışımmış gibi görünür, herkeste aynı ama kullanıp bitirdkten sonra glisimik indeksler yüzünden alt üst olmuş bir insülin dengesi biraz yorulmuş böbrek ve karaciğer, ve çöpe giden para eline kalır. Denemek serbest tabii. Tahminim ben hem doğal yiyeceğim, hem tozla yükleyeceğim gibi bir fikrin de olabilir, ama her aldığın kalori sana kilo olarak ''dönemez'', bir kısmı tuvalete gider.
Tavsiyem o bütçeyi doğal yiyeceklere ayırman.
Kolay gelsin, Bol kazançlar.[DOUBLEPOST=1477414459][/DOUBLEPOST]
izlemeni tavsiye ederim
Çiğ yumurta tehlikelidir. Literatürde tavsiye edilmez. Ayrıca besleyiciliği pişmişken daha fazladır.
Şekerden kalori yüklemenin herhangi bir mantığı yok. Meyve şekeri de şekerdir. Meyve yüklemesi yerine yulaf ile yapsa daha faydalıydı. Tatlandırmak için meyve kullanılabilir tabii.

Son düzenleme:
Back
Yukarı