karbonhidrat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sunny50

Üye
sa ben sabahları 4 tane yumurta yiyorum dersaneye gıdıyorum cıkısdada salona gecıyorum hemen eve gelıncede bi dort tane daha yiyorum protein ıcın bunun yanında yulaf ezmesını sabah mı alsam daha ıyı olur yoksa hem sabah hemde spordan sonra 2 sefermı almalıyım

ve yulaf ezmesini yemek cok sıkıntılı biyerden sonra mide bulandırıyo robota cektım yarın sabahdan sütle karıstırıp ıcmeyı dusunuyorum bu konu hakkında tecrubelı olan bırı yardımcı olurmu

sa ben sabahları 4 tane yumurta yiyorum dersaneye gıdıyorum cıkısdada salona gecıyorum hemen eve gelıncede bi dort tane daha yiyorum protein ıcın bunun yanında yulaf ezmesını sabah mı alsam daha ıyı olur yoksa hem sabah hemde spordan sonra 2 sefermı almalıyım

ve yulaf ezmesini yemek cok sıkıntılı biyerden sonra mide bulandırıyo robota cektım yarın sabahdan sütle karıstırıp ıcmeyı dusunuyorum bu konu hakkında tecrubelı olan bırı yardımcı olurmu
Hocam yulafi mikserde çek icene nesquik(ya da gainer veya whey kullaniyosan ekle ben öyle yapiyorum)+süt + kilo almaya calisiyorsan muz koy dik kafaya :)

pekı su sorumun cevabını verebılırsen sevınırım :) yulaf ezmesını sabah mı alsam daha ıyı olur yoksa hem sabah hemde spordan sonra 2 sefermı almalıyım

Genelde sabah yiyiyor millet ama herhangi bir saati yok açıkcası kaliteli karbonhidrat sonuçta istediğin zaman tüketirsin , kilo problemin yoksa spordan sonra bulgur pilavı , pirinç pilavı yiyebilirsin tavuk gögsüyle beraber.

Kaliteli karbonhidrat evet fakat içinde yağ da var , bence sabah uyandığında yemek daha mantıklı glisemik indeksi duşuk bir karbonhidrat ve yedikten sonra kan şekeriniz yukselmez.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı