Kardio vs vs

trteemo

Üye
Abiler size 3-4 sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim
1- haftada 4 gun spora gidiyorum 4 gun yeterlimi?
2-haftada 3 gun 10 dk 15 inclinede 10 dk kardio yaparim kardio yapmama gerek var mi?
3- bazi bolgelerde ornegin gogus calisirken hissediyorum ama yanma aci vs vs olmuyor bu normal mi?
4- 83 kilodan 64e dustum kilo alma korkum var bunu nasil yenebilirim?
5- genelde 60-80 dakika salonda kalirim normal bir sure mi?
6- kreatin kullaniyorum gunde 3 lt su iciyorum yeter mi?

1. Yeterli
2.haftada bir gün yap yeterli , zayıfsın kilo alman lazım.
3. Acı , yanma herzaman olan şeyler değil normal, devam et ama seni zorlayan ağırlıklarla.
4. 64 kilo çok düşük bir değer 180 cm boy için. Aynada çubuk gibi gözükürsün. Kilo almaya bak , kardiyoyu tek gün yap yâda bırak.
5. Normal. Normal dediysekte 2 saat , 1 saat 45 dk antrenman yapma.
6. Kreatin içmesen bile günde 3 litre su tüket.

1. Yeterli
3. Acı , yanma herzaman olan şeyler değil normal, devam et ama seni zorlayan ağırlıklarla.
4. 64 kilo çok düşük bir değer 180 cm boy için. Aynada çubuk gibi gözükürsün. Kilo almaya bak , kardiyoyu tek gün yap yâda bırak.
Vucudum suan boyle genetik olarak sansliyim sanirsam biraz kalipli gozukuyorum kiloma ragmen dedigim gibi kilo alma korkum var reis nasil yenecegim bilmiyorum[DOUBLEPOST=1582828385][/DOUBLEPOST]
1. Yeterli
Hatta olcu vereyim:
Kol 34 cm
Gogus 91 cm
Omuz 105
Basen 92
Bel (en ince yerinden)70
Tam gobek deliginden 74 cm[DOUBLEPOST=1582828663][/DOUBLEPOST]
1. Yeterli
Bide abi hic abur cubur fast food aliskanligim yoktur sabah 2 yumurta haslar yanina 60 70 gr yulafi sutle yerim okuldan gelir ya bulgur ya makarna yada pirinci 1 cay kasigi zeytinyagiyla haslar 150 200 gr yogurtla tuketirim aksamda ev yemegi yerim ama kilo alma korkusundan hep kisitliyorum kendimi[DOUBLEPOST=1582828699][/DOUBLEPOST]
Vucudum suan boyle genetik olarak sansliyim sanirsam biraz kalipli gozukuyorum kiloma ragmen dedigim gibi kilo alma korkum var reis nasil yenecegim bilmiyorum[DOUBLEPOST=1582828385][/DOUBLEPOST]
Hatta olcu vereyim:
Kol 34 cm
Gogus 91 cm
Omuz 105
Basen 92
Bel (en ince yerinden)70
Tam gobek deliginden 74 cm[DOUBLEPOST=1582828663][/DOUBLEPOST]
Bide abi hic abur cubur fast food aliskanligim yoktur sabah 2 yumurta haslar yanina 60 70 gr yulafi sutle yerim okuldan gelir ya pirinc ya makarna yada pirinci 1 cay kasigi zeytinyagiyla haslar 150 200 gr yogurtla tuketirim aksamda ev yemegi yerim ama kilo alma korkusundan hep kisitliyorum kendimi

Eklentiler

• Bdhsoshd.jpg.jpg
    Bdhsoshd.jpg.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 209
Son düzenleme:
Back
Yukarı