kardiosuz yağ yakımı ve deri çatlakları

öncelikle hayırlıramazanlar ben evde calisthenics antremanları yapıyorum kendi kendime vücut agırlıgımla gerçekdende zevk alıyorum ama malum yaz geldi bu sıcakta dışarı çıkıp kardio yapmak eziyet o yüzden kardiyoyu kalp sağlıgı için haftada 1e indirdim haftada 4kezde calisthenics ypıyorum fullbody şeklinde bir sorum var ben geçen yaz spora başladıgımda sadece kardio yapıyordum 3 ayda 20 kg verdim ve vücuttan çok az yağ gitti deri sarkmaları oldu öne eğilince görünüyor sarkmalarım vücudumun yağ oranı 18de olabilir 25de öyle bir görünüm var yani demek istediğim kardio yapmadan vücut agırlıgı antremanıyla ve güzel bir diyetle yağ yakıp sıkılaşabilirimiyim
antprogramım
squat
bulgarin squat
dizüstü şınav
inverted row
pike push up
çantayla biceps curl ve bench dips

evet başarırsın[DOUBLEPOST=1496530302][/DOUBLEPOST]
kardeşim adamı yanlış yönlendirme bu olay kalori olayıdır 1 aydır definsayon yapıyorum koşmadım etmedim 107 cm belden 84 e indi ne koşması
Ben fikrimi söyledim,sen doğru yönlendir !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

senin fikirlerin insanları yanlış yönlendiriyor her yanlış bilipte milleti yönlendiren olsa insanlar mafolur
Senin fikrinin de doğruluğu senin dediğin kadar , bende senin fikrine saygı duymasam aynı senin gibi davranırdım. Diyetle yakılan yağ ile spor ile yakılan yağ arasında dağlar fark var o yüzden konuyu uzakmak istemiyorum herkesin düşüncesi kendine!!!

Senin fikrinin de doğruluğu senin dediğin kadar , bende senin fikrine saygı duymasam aynı senin gibi davranırdım. Diyetle yakılan yağ ile spor ile yakılan yağ arasında dağlar fark var o yüzden konuyu uzakmak istemiyorum herkesin düşüncesi kendine!!!

kilo vermenin 100 de 80 beslenme 100de 20 si spordur kas yapmanında öyle ister kardio ister ağırlık çalışarak ister yüzerek herkes kilo verir ama araştırmalar ağırlık çalışmasının daha iyi olduğunu söylüyor benim annem sadece ona verdiğim beslenme tavsiyesi ile 1 ay yürüyerek 5 kg verdi ne koştu ne etti bu iş beslenmedir sen git 1 kg baklava ye sonra git koş bakalım yağ yakıcan mı

kilo vermenin 100 de 80 beslenme 100de 20 si spordur kas yapmanında öyle ister kardio ister ağırlık çalışarak ister yüzerek herkes kilo verir ama araştırmalar ağırlık çalışmasının daha iyi olduğunu söylüyor benim annem sadece ona verdiğim beslenme tavsiyesi ile 1 ay yürüyerek 5 kg verdi ne koştu ne etti bu iş beslenmedir sen git 1 kg baklava ye sonra git koş bakalım yağ yakıcan mı
Tamam sensin [emoji106]

kardeşim dalga geçip baştan savmaya çalışıyorsun ama sende yanlış bilgilere sahip olduğunu anlıyorsun.neyse sohbeti kapatalım
Uzatmayalım dedim hala örnekler veriyorsun! Herkesin doğrusu kendine ,yorumunu yap geç adama hangisi mantıklı gelirse onu yapacak zaten polemik yaratmanın kimseye faydası yok.

KONU KAPANMIŞTIR.

Back
Yukarı