kardiyo sonrası vucut geliştirme egzersizleri

Merhaba ben fitness'a yeni başladım. İlk amacım göbek bölgemde olan yağlardan kurtulmak fakat vucut da geliştirmek istiyorum. Egsersiz sonrası kardiyo yapmam ( 25dk koşu) hocam yanlış birşey olmadığını söyledi ve bugün öyle yaptım ama beni pek tatmin etmedi.

Sizlere sorum şudur ilk önce 35-40 dk koşu bandında koşup daha sonra egsersizlere başlamam daha doğru olmaz mı? çok teşekkürler

Cardionun Antremandan sonra yapılması forumda tartşılımıştı. O konudan bir alınıt yapmak istiyorum. ( Karasan Hocama Teşekkürler ) (:

Cardio’yu idmandan sonra yapmanin faydasi, vucut hemen yag yakmaya baslar, zira normalde cardio’da ilk 20 dakika agirlikli olarak glikojen ve karbonhidrat kullanilir.
İdmandan sonra cardio yaptiginda cardio boyunca harcadigin kalorilerin buyuk bir bolumu yaglardan karsilanacaktir, bu da daha fazla verim demek J
Bence idmandan sonra, kan sekerin dusmuyor ise, 25-30 dakika hafif tempo kosunu yap.

Yalniz anlamadigim bir sey var, bacak idmani sonrasi nasil 15 km. kostun???
1,5 demek istedin sanirim.. Bence bacak idmanindan sonra bisiklet yap, zira ciddi bir bacak idmanindan sonra kosacak durumda olmaman lazim, hele 15 km.!!!
1,5 km. normal sartlarda, saat 9 km. hızla, 15 dakikada kosulur, ilk baslangic icin aslinda yeterli, zamanla bunu 25-30 dakikaya, yani 2,5-3 km. ye cikarman yeterli olacaktir.

Asıl Konumuz Olan yerler Kırmızı Yazılardır :)

body den sonra kardıo yanlıs dıye sanıt konu var forumda asırı calısma oluyor. önce yapın denıyordu bu tartısılır ama

25 kosu tek basına yetersızdır benım hocam ılk baslarda

15 dk yatay bısıklet
15 dk dıkey bısıklet
20 dk kosu bandı
15 dk elıptıcal bısıklet

tabı mekık alt karın mekık ve bolgesel dıger ahreketler

ardından bodye gecıyordum belım 10 cm ınceldı coks evındım hanı kılo azda versem dırek bel gıttı zaten benımde sorunum bel ve kalcaydı.

sımdı soyle yapıyorum
1 gun kardıo
1 gun bady

hafatda 6 gun salona gıdıyorum hem yorulmuyorum hemde daha fazla yuklene bılıyorum cunku kardıodan sonra ınsanın body yapacak gucu az kalıyor

Back
Yukarı