KARIN İÇİN HANGİSİ ?

normal

Üye
Bİ SORUM OLUCAK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
ÖNCEDE CALIŞIYO OLMAMA RAGMEN SALONA BAŞLADIGIMDA HOCA 1. PROGRAMDAN BAŞLLATTI AMA BEN BASABİLDİGİM AGIRLIKLARLA MAKSİMUMDA CALIŞIYORUM. BURAYA KADAR OK AMA KARIN CALIŞIRKEN
ÜST KARIN VE CAKI CALIŞIYORUM SADECE PROGRAMDA BU 2 KARIN HAREKETİ VAR HOCANIN VERDİGİN GÖRE
ÜST KARIN 3*25 CAKI DA 3*15 Dİ BEN BUNU ÜSTKARIN 4*30 CAKI 4*20 ŞEKLİNDE YAPIYORUM AMA BUDA HAFİF GELİYO
SİZCE CALIŞRIKEN ÜSTÜME AGIRLIK ALARAKMI CALIŞIYIM YOKSA SETLERİ VE TEKRARLARMI ARTIRIYIM?
CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR.

-edit : Büyük harf ile yazma

Bu bölgelerde yağların fazla ise tekrar sayını artırman daha iyi olur.Ben mesela üst karın için 1*50+2*75 alt karın içinde aynı şekilde yapıyorum çakı hareketini.Bu iki hareket bence karın bölgesi için yeterli.

normal dedi:
Bİ SORUM OLUCAK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
ÖNCEDE CALIŞIYO OLMAMA RAGMEN SALONA BAŞLADIGIMDA HOCA 1. PROGRAMDAN BAŞLLATTI AMA BEN BASABİLDİGİM AGIRLIKLARLA MAKSİMUMDA CALIŞIYORUM. BURAYA KADAR OK AMA KARIN CALIŞIRKEN
ÜST KARIN VE CAKI CALIŞIYORUM SADECE PROGRAMDA BU 2 KARIN HAREKETİ VAR HOCANIN VERDİGİN GÖRE
ÜST KARIN 3*25 CAKI DA 3*15 Dİ BEN BUNU ÜSTKARIN 4*30 CAKI 4*20 ŞEKLİNDE YAPIYORUM AMA BUDA HAFİF GELİYO
SİZCE CALIŞRIKEN ÜSTÜME AGIRLIK ALARAKMI CALIŞIYIM YOKSA SETLERİ VE TEKRARLARMI ARTIRIYIM?
CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR.

devamlı aynı tekrarda gitmen pek bi yarar sağlamaz açıkcası çünkü vücut bu hareketlere ve hareketin sayısına kolayca adapte olur ve tepki vermemeye başlar .sana tavsiyem mide hareketlerini max tekrarlarda yapman.

buyuk harf için özür dilerim
yorumlar için teşekurler maximum tekrarla 4 setten yapıcam sanırım dogrusu bu olucak.
teşşekurler.

benimde bir sorum olucaktı flexor hocama.hocam karın bölgesini süper setle çalışsak nasıl bir sonuç alırız veya hareketleri dinlenerek tek tek mi yapmamız gerekir...süper set derken mesela 20xcrunch+20xbisiklet crunch+20xbacaklar havada ayak parmaklarına ulaşma+20x çakı...bunlar bittikten sonrada sehpada 20xdiz çekiş alt mide için...sizce nasıl hocam.hangi hareketler yeterli?süper set mi yoksa dinlenerek hareketleri ayrı ayrı yapmak mı?teşekkürler

ben mekikte set basina 150 den sonra tekrarlari artirmayi biraktim agirlikla cekmeye basladim cunku bitecek gibi olmuyordu karin idmani.

aslinda amacim (sagolsun buradan bir yoneticinin tavsiyesi uzerine) agirlik almadan yedirerek cekmekti ama denemelerimde biraz fazla sirt + kuyruk sokumu agrisi yapti. bilmiyorum belki de fazla one geriye oturmus olabilirim, rahat edemedim.

o tekrarlara ciktiginda umarim yol gosterir, karar senin

Back
Yukarı