Karin yaglari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karin ve karnimin sağ ve sol tarafında yağlanma var. Az ama baklava görünümünü engelliyor ve yasimdan dolayi göğüs ucumada vuruyor. Bu yaglari eritmek icin ne yapabilirim ? Yediklerime dikkat ediyorum. Düzenli antrenman yapiyorum ama gitmiyor.. Yardim lutfen

3-4 ayda gitmez mi çok az bir yağ. Hatta ne 3-4 ayi bu spora basladigimdan Berri gitmiyor :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yazık ki bende bu durumdan şikayetçiyim :) Abdominal bölgesindeki yağlar vücuttan en son yakılıyor diye biliyorum. Aksinede ilk yağlanan kısım orası. 3-4 aya 45DK Cardiovascular + Diyetine devam ettiğin taktirde güzel bir görüntü kazanacağını düşünüyorum :)

Güzel bi kardiyo progrsmim olsa yapicam.. Evde gelistiriyorum bide ben

Anlaşılan spor salonuna gitmiyorsun. Sabahları aç karnına al eline 500ml petşişe suyu 30-40DK civari. (2DK Tempolu Yürü - 3DK Hafif Tempo Koş)
Not; Yağ yaktığım dönemde maddi konudan sıkıntı çektiğim için spor salonuna yazılamamıştım, Haftada 4 Gün sabahları bu şekilde programı uyguladım çok güzel verim aldım şahsen :)

AC karninami yuruyeyim ? Hergun su içme olayini yapiyorum. Okula yürüyorum diye ayri yuruyusde yapmiyordum

Yağ yakımı tamamen kardiyo+diyete bağlıdır beslenmende yağ tuz şeker un minimum düzeyde yada yoksa kardiyo ile yağ yakımın kolay olur. Antrenman sonrası 20dk koşu bandı + 10dk bisiklet çok etkili olacaktır. Salonda çalışmıyorsanız ya da imkanınız yoksa arkadaşın dediği gibi sabahları aç karna yürüyüş-koşu yapın ve ya ip alın evde ip atlayın çok etkili kardiyodur. Birde farklı bir hareket var :
bence etkili fakat yapabilirseniz :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Yağ yakımı ve kilo verme ile ilgili bölümleri inceleyiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı