Karsi cinse ilk bakista dikkat ettiginiz yerler.

gözler , genel vucut yapısı , dudakları ve en önemlisi saçları benim için :)

öyle güzel saçları olmalı ki , her adımını attıgında saçlarının hareketi başımı döndursun :)

önce popoya baktım ki çok belirgin vücudu sarmayan bişey giymişse göğüse bakarım benim için göğüsle karın arasındaki mesafe çok önemlidir.sonra beline.hatta bi keresinde beli çok ince poposu 10 numara bi hatunun peşinden farkında olmadan yarım saat yürüdüğümü biliyorum.sonra bi baktım bilmediğim yerlere gelmişim:D.neyse önemli olan iç güzelliktir o yüzden bağırsaklarını temiz tut çok fazla yeme:D

arkadaş bakınca eline ne geçicek? birşey geçicekse bende bakıyım istanbulun bir kaç semti hariç heryerinde denk geldim. güzel bir bayan gecince terbiyesiz ahlaksız herifin biri arkasını dönüp kadının poposuna bakıyor. kadın mı görmedin hiç ne bu görgüsüzlük? bu olay ne yazıkki ülkemizde normal birşeymiş gibi karşılanıyor. avrupada böyle birşeye çok zor rastlarsınız yıllarca kaldıgım için söylüyorum. ben yolda yürürken insanlara bakmak zorunda degilim kimseyi süzmek zorunda da degilim. elime birşey geçicekse bakıyım ama bütün bi yürüş sırasında yoldan güzel bi bayan geçsinde bakıyım saçmalıgını anlamış degilim. olay sadece yolda yürürken bakmakta degil minibüste otobuste, lokantada tip tip bakanlar oluyor. hele ki yanınızda bi bayan arkadaşınız veya akrabagnız varsa ve ona bakıldıgını anladıgınız anda ne yaparsınız? aman bende bakıyorum bakanaDA bakma diyemem mi dersiniz? arkayı dönüp kadının poposuna bakanlar derken forumda ki arkadaşları kastetmedim :D bakmak konusu açılmış bende rahatsızlıgımı dile getirmek için yazdım.

gözler (yüz),göğüs,kalça,bacaklar :D abarttım mı ne :D

Gözlerine.. Gözlerdeki ışığı aldın mı tamam,gerisi halledilir bir şekilde(Estetik,diyet,spor,...) :D

ilk önce sevgilisi veya kocası varmı diye bakarım dayak yemiyim diye :D sonra yüz güzelliğine ve kilosuna bakarım

Muay-Thai bari göğüs deseydin abicim :D

Back
Yukarı