Karsi cinse ilk bakista dikkat ettiginiz yerler.

meme argo değil ki,tıpta da meme kanseri diye geçe bir hastalık var zaten.
Ayrıca söylenişi bile hoş,insanın ağzını dolduruyor:)

evet doğru :) yani şimdi burada göğüs fln gördüm sürekli birden meme görünce şaşırdım doğrusu afedersiniz :D

Wolf13 sen imzana orgazm yazıyorsun meme diyince mi ayıp kaçıyor :)

ne de olsa arnold sölemişş olsun o kadar :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:00 ----------

hem özür dilemiştim...

Direk yüzüne bakarım , yüz güzelliği önemlidir ilk bakışta içini göremediğim için ilk planda yüz daha sonra fiziğine bakarım.

karşınızdaki bir insanın önce giyim tarzına bakarak fikir edinilmeye çalışır bazen onuda geçersin bedenini incelersin :) elbiseyi aşarsın yani .. tüm bunları aşan insanda o kıyafetin vucudun altındaki yüreği ruhu görmeye çalışır...

kısacası tüm bu yalanları geçersek benim sıralamam yüz +boyun +bel

:D hahaha

Gözlerine bakarım anlamlı dolu bakan gözler ararım boş bakan gözler benim için birşey ifade etmez.

öncelikle dış görünüş mesela : spor kıyafetin altına klasik ayak.giyiyorsa biter kim olursa olsun

esmer olması öncelikle :) sonra birde kaslı ise ve hele dövmesi varsa ooo :)
sonrakı ise : hareketleri,mimikleri,zeki olması çeker

aslında bunların hepsi bir bütün katagorilere ayırıyoruz fakat aslında bazende hiç tarzım değil dediğimiz birisinin bir gülüşü bir mimiği çekebiliyor insanı tuhaf şeyler :)

Yüz-Göz-Söz :)

dudaklar, burun, göz.zaten ilerlerse öbür taraflarına rahatça bakarım değilmi :)

Konuyu yeniden canlandıralım ,

Karşı cinste ilk olarak parmaklara bakarım , parmak güzelliğine değil yüzüğe :D

Eğer alyans tarzı yüzük varsa olay bitmiştir ...

Back
Yukarı