Kası Hissetmek

Xealia

Üye
Arkadaşlar merhaba ben mesela göğüs çalışıyorum haraketi yaparken kasa baskı vurduğunu hissediyorum hafif bir acı oluyor ama yanma olmuyor. Yanma bir tek karın ve bacaklarımda oluyor. Kollarım, Omuzlarım, Sırtım, göğsümde çalıştığım sırada hafif bir acı oluyor ama baskının orda olduğunu hissediyorum. Bir sorun mu var yoksa doğrumu yapıyorum?

Çalıştığın bölgeyi hissetmiyor (yanma) ve gelişim göstermiyorsan;
  • ağırlık tercihin yanlış
  • form hatalı
  • antrenman programında problem var

Antrenman programını ve hareket formunu gözden geçirmeni öneririm.

• form hatalı
  • form hatalı

Antrenman programını ve hareket formunu gözden geçirmeni öneririm.
reis bişey dicem ben genelde fazla su içmem hatta hiç su içmediğim günlerde olur içersem yatmadan önce 1 büyük bardakta içiyorum onla alakalı olabilir mi?

Her şeyi doğru yaptığını düşünüyorsan, spora yeni başladığındandır büyük kas grupları zor gelişen bölgelerdir yani öncelikle kas dokusu oluşturmalısın yanmayı emin ol bir süre sonra hissedeceksin. Sen antrenmanını yapmaya devam et doku oluştukça kas hissiyatın gelmeye başlayacaktır.

reis bişey dicem ben genelde fazla su içmem hatta hiç su içmediğim günlerde olur içersem yatmadan önce 1 büyük bardakta içiyorum onla alakalı olabilir mi?

Yukarıda arkadaşların dediğinin yanında pump etkisi ve kas hissiyatı için suyunda önemi büyüktür. Şahsen antrenman sırasında en azından 1 litrr su tüketmeni öneririm.

Back
Yukarı