provokatriks
Üye
Dün sporda önceki günden kalan hafif karın yanmam olmasına rağmen dayanabildiğim kadar karın ve bel hareketleri yaptım açıkcası pek zorlamadım kendimi. Ardından normal iç ve dış bacak hareketimi yaptım. Egzersizlerimin sonunda tvye dalıp eliptik bisiklette depar attım. Sonuc olarak bugün kalktıgımda adeta dik durmama engel olan bir kasılma vardı her iki bacağımla gövdemi bağlayan yerde. Kambur yürürken ağrım yok. Ama dik yürüyemiyorum kaslarım gerildiği için. Alt karnım ve bacaklarımla gövdemin birleştiği nokta inanılmaz kasılmış durumda gerçekten ağrısı kalçama dek vuruyor. Belim ve kasıklarımda istemsiz ufak kas seyirmeleri oluyor suan sanki egzersizi yeni yapmısım gibi. Bir tane etol fort bir tane de magnezyum içtim. Normal beslenmemi yaptım simdi yatıyorum. Sıcak su biraz gevşetti ama suyu bırakınca yeniden gerilmeye başlıyor o bölgeler.
Bana ne olmus olabilir bu ağrı yarına geçer mi yarın spora gitmem gerekli bugün dinlenme günümdü.. ayrıca sporda yeni sayılırım. 2 hafta öncesine dek evde ftness yapıyordum ama 2 hafta spora tamamen ara verip geçen gün spor salonunda calısmaya başladım. Yani ham sayılırım.
Siz böyle bir şey yaşadıysanız lütfen bir çare gösterin.
Bana ne olmus olabilir bu ağrı yarına geçer mi yarın spora gitmem gerekli bugün dinlenme günümdü.. ayrıca sporda yeni sayılırım. 2 hafta öncesine dek evde ftness yapıyordum ama 2 hafta spora tamamen ara verip geçen gün spor salonunda calısmaya başladım. Yani ham sayılırım.
Siz böyle bir şey yaşadıysanız lütfen bir çare gösterin.