Kas çalışıyorum ama olmuyor

Merhabalar ben yeni deilim sitede ama :D hiç konuşmuordum ilk defa konu açıyorum üyelikde yeni açtım ben 15 yaşındayım 1.58 boyum var 50 kiloyum kas çalışıyorum ama kaslarım belli olmuyor ve düzgün görünmüyorum giysi dışından yağlı duruyorum omuzlarım düşük arada bi sınavlar için balık yağı içiyorum bi yardımcı olurmusunuz napmam lazım

Yaz yaklaşınca böyle konular tavan yaptı

Ha diyince kas olmuyor malesef azimle çalışacaksın başka yolu yok

Bu sporda en önemli şey sabırdır. 1-2 ay çalışıp kaslarım çıksın dersen olmaz. Vucud 6 ay içerisinde kendini toplar şekile girmeye başlar.Sabırlı olur,düzenli çalışır ve düzenli beslenirsen dahada kısa sürebilir.Karamsar olmasan iyi olur. Unutma herşeyden önce sabır.

kardeşim iyi beslenmeden kasıt her bulduğunu ye değil.kas yapmana yardımcı olacak yiyecekler vardır bunlar protein ağırlıklı besinlerdir.tavuk et balık yumurta gibi.forumda bayagı konu var bununla alakalı.onları iyice okuyup kendine göre bir beslenme programı çıkarır ve elinden geldiğince uymaya çalışırsan istediğini zamanla alabileceğini düşünüyorum.forumda ben de yeniyim.okuyorum takip ediyorum forumu.sen de böyle yap.ben forumdaki bilgileri kullanarak vg çalışıorum ve faydasını görüyorum çok kısa sürede de olsa belirgin farklar görüyorum vücudumda.yalnız senin yaş 15.o tarz bir beslenme programı sana uyar mı onu bir uzmanın ya da tecrubeli birinin cevaplaması lazım.

yaglarını eritmek istiyorsan kardiyo hakkında araştırma yap derim

Istedıgın kadar çalıs dınlenmedıgın ve beslenmedıgın surece kas yapmayı bekleme.

boyun kısa çokta kilolu değilsin yaşında çok genç bence body değilde başka bir spor yap bugün 3. kişisin yüzme yi spor olarak tavsiye ettiğim bu yaşta çok iyi olur senin için mevsimde yeri sabahtan git akşama kadar yüz tatilde :) 3 ay sonra bak nasıl olmuşsun kışın kapalı yüzme havuzuna yazılacağına bahse girerim

Back
Yukarı