kas agrısından sonra cardio

merhaba arkadaslar forumda baktım ama bulamadım ya da var ben beceremedim agırlık antrenmanından sonra kas agrısı varsa bacaklarda vs veya üst bölgede ertesi gün cardio yapılırmı? agrı oldugu zaman cardio olurmu? lütfen bu konuda bilgi verirmisiniz bana
alt bölge icin 15 kilo kullanıyorum bu bacaklarımı kalınlastırırmı ? nerdeyse her defasında kas agrım oluyor 15 kıloya yeni gectim sayılır

Son düzenleme:
Hafif bir Cardio kaslarda Regeneration icin önemli. Kas agrisina ragmen hafif cardio yapmakta yarar var, bu kas agrisinin giderilmesi noktasinda da olumlu yönde etki edecektir ama dedigim gibi hafif cardio.

hafif cardio derken yürüyüs kosma vs sanırım degilmi? ben normalde yogun hiit cardio yapıyorum sanırım bu olmaz kas agrısından sonra o zaman ip atlamak hafif kosu falan olur deadlift calısması yaptım hamstringlerim fena agrıyor düz tutamıyorum bile bu sekilde de cardio yapılırmı hafif olarak? birde birsey sormak istiyorum size ben alt bölüm icin 15 kıloyla calısıyorum yeni arttırdım kiloları bu bacaklarımın kalınlasmasını saglarmı? kalınlasmasını istemiyorum gayet güzel kas yaptım cünkü ilginiz icin saolun:)

bulamadım o yüzden bilgi almak icin bu konuyu actım hocam

cok faydalı oldu hocam yanlıs birseyler yapmamak icin sormak zorunda kaldım

anlayısınız icin saolun herseyi dedigim gibi bilincli yapmak istiyorum bulabildiklerimide okuyorum siteniz sayesinde cok seyler ögrendim hala da devam ediyor bu böyle bir site icin herkezin emegine saygı duyuyorum ve tesekkür ediyorum hocam :)

Back
Yukarı