Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kas gevşetici ilaç alırken antreman yapmak yanlış mı?
bir sorun olmuştu belimde. ağır bir çuval kaldırırken..röntgen çektirdik sorun yok
doktor kas gevşetici ilaç verdi.
hala kullanıyorum
antremana başlasam diyorum bugün. 3 gün geçti üstünden ağrı kalmadı zaten
yanlış mı olur?
agri kesici kullandigin surece salonda agirlik calismani tavsiye etmem. daha once dizimdeki bir sakatliktan dolayi kas gevsetici ilaclar kullandigim zaman doktor salonda calismami yasaklamisti.
nedeni ise zaten kaslarin gevsemis durumda iken agirlik kaldirirken ters bir harekette beline cok yuk binecegi ve sakatlanma riskinin cok yuksek olmasiydi.
senin sakatligin ise zaten belinde. senin yerinde olsam kisa bir sure agirlik calismaya ara verirdim. bu zaman araliginda tempolu yuruyus yapmani tavsiye ederim.
daha sonra calismaya basladigin zaman isi iyice isinmadan calismamani tavsiye ederim.
benim sahsi gorusumdur uygulamak zorunda degilsin.
Bu konuda bilgim yok, kendim de kullanmadım ama antrenman sonrası kullanan milli sporcu gördüm. Bana da vermişti bende yuttum, amerikadan getirttim çok iyidir demişti Almamalıydım ama o zamanki kafayla bende atmıştım bi tane
geçmişte ve gelecekte kendisine kas gevşetici ilaç yazılanlar;
ilacı kendisine yazan hekimden bu konuyla ilgili bilgi alır,
aldığı bilgiyi burda paylaşırsa çok faydalı bir paylaşım olur.
ben de 5 gündür kas gevşetici merhem kullanıyorum 2 hafta kadar önce sol önkolumda bir ağrı oldu idman sırasında 2 hafta bekledim geçer diye ama her antremana gittiğimde tekrar oldu sadece idman sırasında acıyordu onun dışında normal hayatta acı yok.Cuma günü doktora gitti ulrtason falan çekildi kas yırtılması falan yok sadece zorlanmada dolayı kaslar gelişime ayak uyduramamış 1 hafta dinlen ama bu süre içinde sabah akşam buz koy aynı zamanda kas gevşetici merhemi sür dedi.Bende sabrediyorum bakalım inşallah düzelir.Cumaya kendimi deneyeceğim.
Sırtımdaki ve belimdeki ağrıdan dolayı doktora gittim ağrı kesici ve kas gevşetici verdi. Eğer geçmez ise MR çektirmeye gidicem. Bu süre içinde antremana gitsem ne kadar doğru olur acaba bugün antremanım var canım gitmek istiyo
verdiği ilacın prospektüsünde ne kadar süre ile motorlu araç kullanılmaması gerektiği yazar örneğin..
eğer prospektüste buna benzer ifade varsa okumanızda fayda var..
Araç ve makine kullanmaya etkisi
Araç ve makine kullanımında dikkatli olunmalıdır yazıyo. Salona bu gün gittim göğüs ve biceps çalıştım belki ondandır bi sakatlık fln olmadı ama perşembe günü omuz var omuz hareketlerinde bele yük bindiği için biraz dikkat etmem gerekicek galiba