Kas Kütlesi Arttırıcı Shake - FitYemek

germel

Üye
Merhaba arkadaşlar, sizlerle basit ama etkili bir shake tarifi paylaşmak istiyorum. Daha önce sizlerle protein tozu kullanmadan yapılabilen protein shake tarifimi şu başlıkta paylaşmıştım : https://www.bodyforumtr.com/threads/protein-tozsuz-protein-shake-42-gram-protein-fityemek.108310/
Bu seferki shake'im hem protein hem karbonhidrat açısından zengin.Çilek aromalı, tadını beğeneceğinizi umuyorum.
Bilmeyen arkadaşlar için tariflerimi youtube'da FitYemek isimli kanalımda paylaşıyorum.Tarif veya videolar hakkındaki tavsiyeleriniz, yorumlarınız benim için çok önemli :)
Buyrun video :
Afiyet olsun, iyi sporlar ;)

ellerine sağlık güzel görünüyor bunu yarın deniyorum :) ayrıca bunu içmek için en uygun zaman antremandan hemen sonrasıdır değilmi ?

ellerine sağlık güzel görünüyor bunu yarın deniyorum :) ayrıca bunu içmek için en uygun zaman antremandan hemen sonrasıdır değilmi ?
Antrenman öncesi içerseniz kompleks karbonhidratlardan yulaf antrenman boyu enerji verir.Antrenman sonrasında da karbonhidrat alımı öneriliyor bu shake'de de hem karbonhidrat hem protein olduğundan antrenman sonrası içmek de gayet mantıklı :)

Back
Yukarı