Merhaba abilerim kardeşlerim. 6 aydır fitness yapıyorum. İlk 3 ay tam 3,5 kg kas aldım ve gözle görülür büyük değişimlerim oldu, çalıştığım ağırlıklar arttı. Fakat 1.5 ay önce vücut analizi yaptırmıştım ve dünde yaptırdım. Tam 1.5 kg kas kaybettim ve psikolojim sinirlerim alt üst oldu zaten belli oluyordu kaybettiğim çünkü çalıştığım ağırlıklar düştü. 1-2. aylarda tüm vücut, 3-4-5-6.aylarda bölgesel yaptım. 1 gün git 1 gün gitme yaptım yani hafta da 4 gün gidip 2 gün dinleniyordum.
Birde 3 kg yağ aldım. Yani 1.5 kg kas kaybedip 3kg yağ aldım. Belli bir amacım vardı düzenli çalışıyordum ve bu sonuç benim sinirlerimi bozdu.Her hafta ağırlık arttırarak gitmeye çalışıyordum . Tam güzel giderken tam 10 gün ara verdim fitness a ve sonra gittiğimde kendimi sönmüş gibi hissettim sonra da bir daha toarlayamadım üstüne birde fitness antranörüm 3x10 yaptığım setleri 4x15 yaptırınca hepten bittim. Bunun sebebi nedir?
Birde 3 kg yağ aldım. Yani 1.5 kg kas kaybedip 3kg yağ aldım. Belli bir amacım vardı düzenli çalışıyordum ve bu sonuç benim sinirlerimi bozdu.Her hafta ağırlık arttırarak gitmeye çalışıyordum . Tam güzel giderken tam 10 gün ara verdim fitness a ve sonra gittiğimde kendimi sönmüş gibi hissettim sonra da bir daha toarlayamadım üstüne birde fitness antranörüm 3x10 yaptığım setleri 4x15 yaptırınca hepten bittim. Bunun sebebi nedir?