Kas kaybetmeden göbeği eritmek mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan evcara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evcara

Üye
Kardiyo yaparsam kas kaybedecegim. Ekmegi kestim. Akşamları corba ve meyve ile tamamliyorum. 2 hafta oldu göbekte değişim yok. Yanlış birsey mi yapiyorum?

Kilo verirken yemeği tamamen kesmek olmaz sabah kahvaltı etmelisin öğlen belki yeme ve veya az kalorili ye akşam karbonhidrat protein olarak pila bulgur tavuk balık ye

3 ana öğün 2 de ara öğün yap.Saglikli besinler tüket. kalori ihtiyacini hesapla bunun -300 kalorisini al. Kilo başı 1,5- 2 gr proteini al akşam yemeğinde karbonhidrat az olsun ve sakın kilo verirken acele etme yavaş yavaş kilo verirsen yağdan gider. antremdaninda 30 dk ağırlık çalıştıktan sonra 30 dk kardio şeklinde olursa maximum yag yakarsin .

Sadece gobek eritmek istiyosan yogurt kuru oneririm bendede vardi cok ise yarar 1-2 haftadan belli eder gobeinin eridigini

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
https://www.bodyforumtr.com/threads/beslenme-İle-İlgili-en-Çok-sorulan-sorular-ve-cevapları.11364/

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı